Merve Mutlu
15 Şubat 2021 - 17:15
Gündem

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Şebnem Dönmez gibi ünlü oyuncuları buluşturan O3 Medya imzalı Fox dizisi Son Yaz'ın kadrosundaki bir oyuncudan sevenlerini üzen bir haber geldi. Sevilen oyuncu ölümden döndü.

21-02/15/son-yaz-dizisi.jpg

İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalmasıyla Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim'in hikayesinin konu edildiği dizide Kaan karakterini canlandıran Erdem Şanlı korkutanbir kaza geçirdi.

Son Yaz'ın Kaan'ı Erdem Şanlı trafik kazası geçirdi!

21-02/15/son-yaz-kaan.jpg

İlk TV dizisi Avlu projesi olan ve Ertan Saban'ın gençliğini canlandıran başarılı oyuncu Erdem Şanlı şimdilerde Son Yaz dizisinde Kaan karakterine hayat veriyor. Şanlı set çıkışı ekip arabasıyla otele dönerken kaza yaptı. Alaçatı yolunda kaza geçiren oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Kontrolleri yapılan oyuncunun hayati riski olmadığı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin