Songül Öden'in Bir Aile Hikayesi paylaşımı yeni sezon heyecanını artırdı!

Aile ve dram temalı Bir Aile Hikayesi'nin yeni sezonu için sete çıkan ekipten Songül Öden, yaptığı paylaşımla heyecanı artırdı!

Nurşah
03 Eylül 2019 - 14:38
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Bir Aile Hikayesi'nin setinden paylaşılan fotoğraf halihazırdaki heyecanlı bekleyişin seviyesini artırdı!

19-09/03/bir-aile-hikayesi-yeni-sezon-heyecani.JPG

Songül Öden'den Bir Aile Hikayesi yeni sezon paylaşımı

Güneş ailesinin yürekleri ısıtan hikayesini izleyiciler ile buluşturan Bir Aile Hikayesi, Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizileri arasında yer alıyor. Sevilen oyuncuları bir araya getiren dizinin sezon finali yapmasının ardından ekrana gelecek yeni bölümler de uzun süredir merakla bekleniyor...

19-09/03/songul-oden-bir-aile-hikayesi-yeni-sezon-paylasimi.jpg

Oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Celil Nalçakan, Elçin Afacan gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu ise 14 Eylül Cumartesi akşamı başlıyor. Yeni sezon bekleyişi sürerken, Bir Aile Hikayesi'nde Reyhan karakterini canlandıran Songül Öden setten paylaştığı fotoğraf ile heyecanı daha da artırdı. Gönderi kısa sürede pek çok beğeni ve yorum alırken, başarılı kadın oyuncunun sanat ve ekran camiasından arkadaşları tarafından da övgü ile karşılandı..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin