Nusret Çetinel ve Müfit Kayacan Aşk Ağlatır dizisinde!

Show Tv'nin yeni sezon dizisine yeni oyuncular katıldı.

Merve Mutlu
03 Eylül 2019 - 12:27
Yeni Bölüm

Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın üstlendiği ve Show TV ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

19-09/03/ask-aglatir-derler.png

Love That Makes You Cry dizisinden Show Tv ekranları için uyarlanan dram ve romantik türdeki Aşk Ağlatır, yayınlanan ilk tanıtımı ile televizyon izleyicisinden büyük tepki almıştı. Kadına yönelik şiddetin yine alenen gösterildiği sahnelere gelen tepkilerin ardından tanıtımı yayından kaldıran ve başka bir tanıtım yayınlanan dizi, kaldırılan tanıtımda geçen sahnelerin dizide yer alıp almayacağı konusunda merak uyandırıyor.

Nusret Çetinel ve Müfit Kayacan da Aşk Ağlatır dizisinde! 

19-09/03/ask-1567502109.jpg

Yeni sezonda MF Yapım imzası ile Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan uyarlama dizinin kadrosunda iki isim daha belirginleşti. Pelin Öztekin, Durul Bazan, Yağız Can Konyalı, Laçin Ceylan ve Oktay Çubuk'un kadrosunda buluştuğu diziye son olarak da Nusret Çetinel ve Müfit Kayacan katıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin