Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin yeni sezona hazır! Ne zaman başlıyor?

Sevilen günlük dizi Yemin'in yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu! İşte dizinin ekranlara geri döneceği tarih...

Nurşah
03 Eylül 2019 - 12:23
Gündem

Kanal 7 ekranlarının geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan ve kısa sürede izleyici tarafından büyük bir beğeni kazanan günlü dizisi Yemin'in yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Etkileyici konusu ile dikkatleri çeken dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Yemin yeni sezon sürprizleri neler olacak? İşte merak edilenler...

 19-09/03/yemin-dizisi-yeni-sezon.jpg

Yemin yeni sezon ne zaman başlıyor?

Karamel Yapım imzası taşıyan Yemin dizisi Kanal 7 ekranlarında kısa sürede fırtınalar estirmeyi başardı. Kadrosundaki oyuncular ile beğeni toplayan dizide, yeni sezonda Narin karakteri ile de tanışacağız. Narin karakterinin dizinin hikayesinde farklı bir soluk olacağı düşünülüyor.

19-09/03/yemin-yeni-sezon-ne-zaman-basliyor.jpg

Emir ve Reyhan'ın duygu dolu aşk hikayesini ekrana taşıyan dizinin yeni sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu! İkilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merak edilirken Yemin dizisi 9 Eylül Pazartesi günü yeni sezon bölümleri ile hikayesine kaldığı yerden devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin