Sosyal medyada Selin Şekerci rüzgarı!

Selin Şekerci dünya listesinde!..


23 Temmuz 2014 - 15:53
Magazin

Selin Şekerci dünya listesinde!..

Genç oyuncu Selin Şekerci, Twitter'a damgasını vurdu!

Pazartesi akşamı izleyici ile buluşan, başrollerinde Selin Şekerci, Açelya Topaloğlu ve Deniz Baysal'ın oynadığı Kaçak Gelinler dizisi Twitter'da dünya gündemindeydi.

 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Selin Şekerci'nin oynadığı 'Şebnem Gürsoy' karakteri dizinin yayına girdiği ilk dakikadan itibaren Twitter'da çok konuşuldu.

 

İLK 10'DA KALDI!

Dünya Trend Topic listesinde üç saat boyunca ilk 10'da kalan oyuncu, Türkiye Trend Topic listesinde ise ilk sıraya yerleşti.[reklam]

DİZİDE BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Dizide bu hafta neler yaşandı? Almila'nın sürpriz kararı...

Aşkın ve hayatın peşinden koşan 3 kaçak gelinin komik ve hüzünlü hikayesinin konu edildiği 'Kaçak Gelinler' dizisi bu hafta beşinci bölümüyle ekranlardaydı. İşte yaşananların kısa özeti:

Almila, Özgür'ü affedememiş, birlikte yaşama teklifini de reddetmiştir. Üstelik bununla da kalmaz ve İzmir'e kesin dönüş yapmaya karar verir, bu kararı herkesi büyük üzüntüye sürükler.

Almilla'nın gidişiyle yıkılan Özgür, vicdan azabı ve aşk acısını aynı anda yaşarken ona sadece Can yardım edecektir.

Şebnem, Selim çekişmesi son hız devam ederken, Ege, Kainat'ın Can'la daha fazla yakınlaşmaması için bir plan yapar ve planını uygulamak için akla gelebilecek en son kişiden yardım ister...

 

 

İŞTE KAÇAK GELİNLER'İN 'KAİNAT'ININ GERÇEK AŞKI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin