Söz Ateş Nazlı'yı vuracak mı? 71. bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz 71. bölüm fragmanı yayınlandı! Ateş Nazlı!yı vuracak mı? Karakteri canlandıran İlayda Ildır diziden ayrılıyor mu?

Nurşah
22 Şubat 2019 - 10:56
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz 71. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı! Dizinin sıkı takipçilerini heyecanlandıracak pek çok sahnenin yer aldığı yeni bölümde Ateş Nazlı'yı vuracak mı? Karakteri canlandıran genç oyuncu İlayda Ildır diziden ayrılıyor mu?

Söz 71. bölüm fragmanı

Ateş Nazlı'yı vuracak mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanında hafızasını kaybedip Dragan'ın yanında doğru bildiği yolu karıştıran Ateş, Nazlı ile karşılaşıyor ve Nazlı'yı alıkoyuyor. Ekip ise arkadaşlarına karşı dolduruşa gelen Ateş'in elinden Nazlı'yı kurtarmak için her şeyini ortaya koyuyor.

19-02/22/soz.jpg

Yayınlanan fragmanda Ateş ile Nazlı'nın bulunduğu depodan gelen silah sesi, dışarıda hazırda bekleyen ekibin telaşlanmasına sebep oluyor. İzleyiciler bu sahnenin ardından Ateş'in Nazlı'yı vurduğunu düşünmeye başladılar bile. Bir kısım izleyici ise Nazlı'nın ölmeyeceğini düşünüyor. Karakteri canlandıran güzel oyuncu İlayda Ildır'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağını ise merakla beklenen yeni bölümde öğreneceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin