Çarpışma'da Kadir Adalı'nın babası Cansız çıktı! Çarpışma son bölümde neler oldu?

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 11. bölümüyle yine nefes kesti.

Merve Mutlu
22 Şubat 2019 - 10:36
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın rol aldığı, show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 11. bölümüyle yine nefes kesti. 

Her bölümünde ayrı bir heyecan yaşatan aksiyon dizisinde, hücre evine giren Kadir herkesi etkisiz hale getirdikten sonra kalan son adama, eşini ve kızını kaybettiği saldırıyı kimin planladığını sordu. Gizemlerin yavaş yavaş çözüldüğü dizide her cevap izleyenleri daha da şaşırtacağa benziyor.

19-02/22/adali.png

Kadir darp ettiği adamdan "Cansız" adını öğrendi, TEM mekanı basınca Kadir silahını bırakmak zorunda kaldı. Adalı, bu kez yeni düşmanının peşine düştü. Veli ise bahsi geçen Cansız ile buluştu ve "Gel bakalım Kadir'in sevgili babası Cansız" sözleri ile izleyenlerin kanını dondurdu. 

Veli'nin diğer adamı Adem, Kadir'i bir depoda oyuna getirip kafasına silahını dayadı. Kafasındaki silah sesi ile şaşıran Adalı, karşısında Haydar'ı görünce daha çok şaşırdı. Kadir, Adem’e kendini vurup vurmayacağını sorduktan sonra her şeyin tek tek konuşulacağını söyleyerek heyecanı artırdı. 

Çarpışma Cansız kim?

Veli'nin buluştuğu ve Kadir Adalı'nın babası olduğunu söylediği ama aynı zamanda Adalı'nın ailesinin ölmesine neden olan patlamanın da emrini veren kişi olan Cansız'ın kim olduğu henüz ortaya çıkmadı. 

19-02/22/can.png

Yüzü ve kimliği saklanan gizemli kişi Cansız'ın, Çarpışma dizisinde yepyeni sayfalar açması bekleniyor.

Çarpışma son bölümde neler oldu?

Çarpışma 11. bölümde Adalı bunları yaşarken diğer yandan da,  Veli, Asiye’nin gerçekte kim olduğunu öğrenen Zeynep’i, konuşması halinde Asiye’yi öldürmekle tehdit etti. Zeynep, Selim’den Asiye’nin adresini öğrenmek istedi ancak, aldığı cevap gözünü korkuttu. Meral, Kerem - Cemre aşkına fitne katmak için fırsat kollamaya başladı. Demir ile  işbirliği yaptı.

19-02/22/a.png

Zeynep'in kızı Aylin, Veli’yle yakın zamanda görüştüklerini ağzından kaçırınca Kadir bu gerçeği kendinden saklayan Zeynep’e çok öfkelendi ve aralarında büyük bir kriz çıktı. Adalı’yı, her yerde aradığı Veli’ye, haberi olmadan bu kez Zeynep götürecek, Kadir yüz yüze geldiği Veli’yle yumruk yumruğa hesaplaşmaya girecekti. Veli, Yakup ve Cemil’in çaldığı paraları Cansız’a teslim edip, hayatına devam edeceğini düşünürken, Cansız’ın kılıcı hala Veli’nin boynundadır. Ve Cansız, artık sadece Veli ve Selim’in için değil, hangi taşı kaldırsa altında onun ismine rastladığı Adalı için de büyük bir tehdit olmaya başlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin