Vurgun son bölümde neler oldu? Deniz Çakır'ın rol aldığı Vurgun'un 4. bölümü geliyor!

Fox'un yeni ve sevilen dizisi Vurgun'un yeni bölümü bomba gibi gelecek. İşte merak edilenler..

Merve Mutlu
22 Şubat 2019 - 09:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı, Fox ekranlarının yeni olmasına rağmen oldukça sevilen dizisi Vurgun yeni bölümü ile heyecanıyle herkesi içine çekecek.

GOLD Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan Vurgun dizisinin son bölümünde yaşananları sizler için derledik.

Vurgun son bölümde neler oldu?

19-02/22/vurgun.png

Vurgun dizisinin son bölümünde, eski eşi Kemal Vardar'ın hüznü ve yalnızlığını gördükçe canı yanan Reyhan, Kemal'in 10 yıl boyunca hemşireliğini yapan Asya'nın karşısına çıkarak, ondan Kemal'e sahip çıkmasını ve yanında olmasını istedi. Asya, yorulduğunu söyleyerek bu talebe karşı çıkmaya çalışırken Reyhan'ın yalvarması Asya'nın işini zorlaştırdı. 

19-02/22/kemal.png

Diğer yandan Kemal'in, kendisini Vedat'ın oğlu sanan çocuğu Kerem ile bağ kurmaya çalıştığı anlar ise izleyenleri duygulandırdı. Kerem'in, kendisiyle konuşmasının yasaklandığını öğrenen Kemal, oğluyla bir anısını paylaştı. Kendisiyle konuşmasını yasaklayan kişinin Vedat olduğunu öğrenince de öfkeden deliye döndü. 

Vurgun'da Asya'nın büyük sırrı ne?

Kemal'in hemşireliğini yapan Asya, Kemal'in komada olduğu dönemde Kerem'in hastalığı için yeni bir çocuk yapılması gerektiğinde Kemal'den alınan spermler ile hamile kalmaya çalışan Reyhan'a, Vedat'ın isteği ile Vedat'ın spermlerini vererek kendisi de Kemal'in spermleri ile çocuk sahibi oldu. 

Bu büyük sırla yaşamaya çalışan ve kızı Eylül'ü de alıp gitmek isteyen Asya, diğer yandan Kemal'den uzak olmak istememektedir.

19-02/22/kardes.png

Kemal'in kendisine ihanet eden ve aslında fabrikada çıkan yangının suçlusu olan kardeşi de büyük bir pişmanlık yaşamaktadır. Abisine her şeyi anlatmak isterken, Kemal'in "Bizim birbirimizden başka kimsemiz yok" sözleri ile kendisini bir kez daha durdurur.

Vedat'ın isteğiyle yangın çıkan fabrikanın satılması konusunu abisine açtığında da, Kemal fabrikanın sigortadan neden para alamadığını sorgulamaya başladı. Vedat'ın ağzı ile konuştuğundan şüphelendiği kardeşinin peşini bırakmamaya kararlı olan Kemal'in gerçekleri ne zaman öğreneceği merak ediliyor. 

19-02/22/ved.png

Eşi Reyhan'ın Kemal'e bakması için Asya ile görüştüğünü öğrenen Vedat, Asya'nın kapısına giderek onu tehdit eder. Ailesinden tamamen uzak durmasını isteyen Vedat, her şeyin ortaya çıkabileceğini ve Asya'nın unuttum dediklerinin hatırlatılacağını söyledi.

19-02/22/re.png

Kontrolü iyice kaybeden Vedat, Reyhan'ın Kemal için Asya ile konuştuğunu öğrenince deliye döndü. Reyhan'ın "O benim oğlumun babası" sözleri karşısında "Kerem benim oğlum, sen de beni koruyacaksın onu değil sen benim karımsın" diyen Vedat, ruhsal olarak sorun yaşamaya başladı. 

Kerem'in annesi Reyhan'a babalarıyla nasıl tanıştıklarını sorduğunda, Kemal ile nasıl tanıştıklarını ve nasıl aşık olduğunu anlatan Reyhan, Vedat'ın bunu öğrenmesi ile yeni bir krizin daha içine çekilir. "Bu evin altında verilmiş sözler var. Ben senin için nelere katlandım, aşkıma biraz saygı duy istiyorum sadece" diyen Vedat'ın ruh durumu gittikçe bozulmaya başladı. 

19-02/22/yuz.png

Kemal'in, Reyhan ile evlilik alyanslarını gece yarısı toprağa gömdüğü ve Reyhan'ın Kemal'i izleyerek gömdüğü şeye baktığı anlar ise izleyenleri duygulandırdı. 

Ertesi gün, Kerem'in aşık olduğu kız Elif için Kemal'den, Vedat'tan gizli şekilde akıl almaya gitmesi de duygusal anlardan biriydi. Reyhan'ın bu duruma şahitlik etmesi de mutluluk ve acıyı bir arada yaşadığı gözyaşları dökmesine neden oldu. 

Şirketin yönetim kurulu toplantısına katılmaya karar veren Kemal, yıllar sonra yeniden işe döndü ve Vedat ile yeni ortak İbrahim'e büyük restler çekti. Kendi fabrikasını onarıp kendisi işletme kararı alan Kemal, fabrikanın satışına onay vermedi. "Köpeksiz köyü bulmuşsunuz değneksiz dolaşıyorsunuz. Değnek burada" diyen Kemal'e destek oyunu veren ise toplantıya son dakikada gelen Reyhan oldu. 

19-02/22/kk.png

Kerem'in, Vedat'a Kemal ile konuştuğunu ve aslında onun iyi biri olduğunu söylemesi ile iyice öfkelenen Vedat, Reyhan'ın vekaleti ile Kemal'in yaşadığı evi tahliye ettirmeye karar verdi. Kemal de elinde silahı ile Vedat'ın kapısına dayandı. 

Vedat'ın konuşmalarından bir şeyler olacağını anlayan Reyhan da soluğu ofiste aldı. Silahsız bir şekilde kavga eden ve birbirine giren Vedat ile Kemal'i gören Reyhan, yerde duran silahı alarak kendi kafasına dayadı. "Yeter, ben dayanamıyorum artık" diyen Reyhan'ın ne yapacağı ise merak konusu oldu.

19-02/22/rr.png

Vurgun 4. bölümde neler olacak?

Vurgun dizisinin yeni bölümünde: Kemal Vardar, ne olursa olsun oğlu Kerem'in kendisinin oğlu olduğunu öğreneceğini söylüyor. Reyhan ise, bu durumu kendisinin ölümü ile mi öğrenmesi gerektiği sorusunu soruyor. "Ben yıllardır her gün ölüyorum" diyen Reyhan, Kemal'in "Sen benim için gözümü açtığımda zaten öldün" sözleri ile yıkıma uğrarken, Vedat da Reyhan'a bir tercih yapması için iki gün zaman tanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin