Söz dizisi final mi yapıyor? Yeni sezon iddiası gerçek mi?

Star tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz'ün final yapıp yapmayacağı sorusu cevap buldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
18 Nisan 2019 - 15:46
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Görkem Sevindik, Aytaç Şaşmaz, Meriç Aral gibi oyuncuları buluşturan ve Star tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Söz'ün yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, "Final yapacak mı?" sorusu da nihayet yanıt buldu. 

19-04/18/soz-dizisi.jpg

Söz dizisi final yapacak mı?

Dizilerin sezon arası zamanı yaklaşırken birçok dizi hakkında çıkan final iddiaları da gündeme yerleşti. Söz dizisi de o dizilerden biri oldu. Söz dizisi 3 sezondur büyük bir başarı ile ekranlardaki yerini korumaya ve en çok izlenen dizilerden biri olmaya devam ederken, bu sezon arasında ne olacağı en çok merak edilen diziler arasına girdi. diziseti.tv'nin haberine göre: Söz dizisi final yapmayacak ve eğer çok büyük bir aksilik olmazsa 2019 2020 yeni sezonunda da 4. sezonu ile izleyicisi karşısında olmaya devam edecek.

Çok izlenen ve kanalına gün birinciliği kazandıran Söz dizisinin, kanal tarafından elde tutulmak istendiği ve sezonun bitmesine 2 ay kala Tims B Yapım ile 4. sezon anlaşması yapmaya hazırlandığı da söylenenler arasında. 

Söz sezon finali ne zaman?

19-04/18/soz-84.jpg

Star tv'nin 4. sezonunu da garantileyen Söz dizisi, yaklaşık olarak Ekim ayına kadar sürecek bir sezon finaline girecek. Söz'ün sezon finali de diğer diziler gibi Ramazan ayı dolayısıyla iki hafta sezona erken ara verecek ve aksilik yaşanmazsa 27 Mayıs'ta yayınlanacak olan 84. bölümü ile ekran macerasına küçük bir ara verecek. 

Söz 4. sezon ne zaman başlayacak?

Yeni sezonunda yenilenen oyuncu kadrosu ve daha gelişmiş senaryosu ile ekranlarda olmak için hazırlıklarına şimdiden başlanan Söz dizisi 3 sezondur uyduğu kendi kuralına uyarsa ve yayın günü değişmez ise sevilen dizinin 4. sezonunun başlama tarihi, Eylül’ün 3. haftası okulların başladığı gün yani 16 Eylül 2019 Pazartesi akşamı olacak.. 

Söz dizisinin konusu ne?

19-04/18/soz-yeni-sezon.jpg

Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.
“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin