Söz dizisinden Bir Şehidimiz Var mesajı... Kim ölüyor? 74. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Söz'ün 74. bölüm fragmanında ekrana gelen Bir Şehidimiz Var mesajı dikkatleri üzerine çekti! Diziden kim ayrılacak?

Nurşah
15 Mart 2019 - 13:50
Yeni Bölüm

Söz 74. bölüm fragmanı yayınlandı! Büyük bir heyecanla takip edilen dizinin yeni bölümünde izleyiciyi şok edecek gelişmeler yaşanacak... 

19-03/15/soz-74-bolum.jpg

Söz yeni bölümde kim ölecek?

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Burak Sevinç ve Meriç Aral'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Star Tv ekranlarının sevilen aksiyon temalı dizisi Söz 74. bölümü ile 18 Mart Pazartesi akşamı izleyici karşısında olacak. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı ise izleyicilerin heyecanlı bekleyişini artırdı.

19-03/15/soz-kim-olecek.jpg 

Bazen aşk seni hayatta tutan tek şey olur…
Bazen hayatında yaptığın en doğru seçimindir…
Bazen şansındır…
Bazen de son durağın…
Bir Şehidimiz Var!

Fragmanda ekrana gelen bu cümleler büyük bir heyecan dalgasına neden oldu. İzleyiciler Yavuz'un öleceğini düşünmüyor fakat Aşık ve Ateş isimleri üzerinde duruyorlar. Eylem ile evlenme planları yapan Fethi de izleyicilerin diziye veda edeceğini düşündüğü isimler arasında. Fethi karakterini canlandıran sevilen oyuncu Burak Sevinç'in adının yeni dizi olan Leke ile geçmesi de bu düşünceleri detekler gibi görünüyor. Söz dizisinde kimin öleceğini 74. bölümde öğreneceğiz...

Söz 74. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin