Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar'ın yayın tarihi belli oldu!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar'ın ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Mart 2019 - 13:38
Yeni Bölüm

Kadrosunda Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi isimlerin dahil olduğu Yaralı Kuşlar dizisinin müjdesini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Hafta içi her gün yayınlanacak olan dizinin ilk yayın tarihi belli oldu!

19-03/15/yarali-k.png

Yaralı Kuşlar'ın konusu ne?

Hafta içi her gün yayınlanmak üzere Stellar Yapım’ın, İnci Gülen Oarr’ın yapımcılığında Kanal D ekranları için hazırladığı yeni dizi Yaralı Kuşlar, yıllar önce ailesinden koparılan ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılan küçük Ömer’in (Emre Mete Sönmez), ablası bildiği Meryem’le (Gizem Arıkan) hayata tutunma çabasını konu alan hikayesiyle izleyici karşısına çıkacak. 

Yaralı Kuşlar ne zaman başlıyor?

19-03/15/yarali-kuslar-omer.png

Geniş oyuncu kadrosu ve dramatik hikayesi ile izleyenleri duygu seline boğmaya hazırlanan Yaralı Kuşlar, 1 Nisan Pazartesi akşamından itibaren hafta içi her gün saat 16:00'da Kanal D ekranlarında olacak..

Yaralı Kuşlar oyuncu kadrosunda kimler var?

Dram yüklü hikayesi ile ekranlarda olmaya hazırlanan Yaralı Kuşlar dizisinin kadrosunda: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır),Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Hasan), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı),Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta),Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz) gibi birbirinden yetenekli isim yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin