Yasak Elma dizisinin kadrosuna 37. bölümde Barış Kılıç dahil oldu!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna Barış Kılıç da dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Mart 2019 - 13:38
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Talat Bulut'un rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna, Güllerin Savaşı ve Adını Feriha Koydum dizilerinin başarılı ismi Barış Kılıç da katılıyor. 

19-02/25/baris.png

Daha önce birbirinden başarılı dizilerde ve filmlerde rol alan yakışıklı oyuncu, Yasak Elma dizisine çok kritik bir rol ile dahil oluyor. Barış Kılıç'ın Yasak Elma dizisinde canlandıracağı karakter olan Kaya Ekinci, Halit'in şirketinin eski Genel Müdürüdür. Halit'in emeklilik hayallerinin başlangıcı ile kendi şirketi için çağırdığı güvenilir bir çalışan olan Kaya, şirketten hisse kapmayı başaran Ender'in ise büyük korkusu olacak. 

Barış Kılıç kimdir?

19-02/25/bk7.png

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya,Arguvan’da doğdu. 1983 yılında İstanbul’a taşındı.İstanbul üniversitesinin iktisat fakültesinden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe üniversitesinde yüksek lisans yaptı.

Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 1999 yılında bir oyuncu arkadaşı ile bir cips reklamı reklam filmi için seçmelere gittiğinde ona eşlik etti. Cast direktörünün teşviğiyle seçmelere giren Kılıç şans eseri seçilen kişi oldu ve kariyeri orada başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin