Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye katılacak olan Kaya karakteri dengeleri değiştirecek..

Merve Mutlu
15 Mart 2019 - 13:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, MedYapım imzası ile Fox ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü oldukça hareketli geçecek. Diziye yeni katılan Kaya karakteri de dizinin dengeleri bozacak gibi görünüyor.. 

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

19-03/15/yasak-elma-36.JPG

Son bölümde; Zeynep ve Yıldız'ın babası olan Mustafa, cezaevinden çıkarak kızların anneleri olan Asuman'ın evine geldi. Asuman'ın kaçmaya fırsat bulamadığı anlarda Mustafa, onun boğazına yapışarak kızı Yıldız'ın nerede olduğunu sordu. Zeynep'i öldüreceğini söyleyen Mustafa, onların İstanbul'da olduğunu öğrendi ancak Asuman kızlarını korumak için elinden geleni yapmaya kararlıydı. 

Diğer yandan Yıldız da Kemal'den rahatsız olmaya devam ediyordu. Kemal'den sıkılmaya başlayan Yıldız büyük bir oyun oynadı. Kemal'in adına ayırdığı otel odasında onunla buluşmak istediğini söyleyen Yıldız, olanlardan Ender'in haberdar olacağını bilerek Zehra, Ender ve Halit'i beklemeye başladı. Onların gelmesi ile ortadan kaybolan Yıldız yerini daha önceden ayarladığı başka bir kadına bırakarak kendisini kurtarmış ve Zehra'nın aldatıldığını, Ender'in de kendisine iftira attığını göstermiş oldu. Ancak kamera kayıtlarını ve Ender'in zekasını gözardı etmişti.. 

Yasak Elma 37. yeni bölümde neler olacak?

19-03/15/kemal-1552645255.jpg

Yasak Elma'nın yeni bölümünde: Ender, o odada Kemal'in yanındaki kadının Yıldız olduğunu göstermek için elinden geleni yapacak. Yıldız'ın gözardı ettiği görüntüler ise onun ortaya çıkmasına neden olacak. Eve dönen Halit, Kemal'den kurtulmanın mutluluğunu yaşayan Yıldız'a "Neredeydin sen?" sorusuyla büyük bir şok yaşatırken, Ender'in de "En çok da senin o salak kız yüzünden düştüğün durumlara üzülüyorum" sözleri ile öfkesi daha da artıyor. 

Kemal, Yıldız tarafından harcanmış olmanın acısıyla hesap sormaya çalışıyor. Yıldız'ın nefreti ile karşılaşan Kemal olanları Zeynep'e anlatarak çıkar yol bulmaya çalışıyor. 

19-03/15/talat-bulut.jpg

Alihan'dan boşanması karşılığından şirketten hisse alan Ender, artık Halit'in oturduğu yönetim kurulu masasında söz sahibi olacaktır. Halit'e artık emekli olmasını söyleyen Ender'i bekleyen kötü bir sürpriz vardır. Oğulları Erim'i havalimanında yolcu eden Halit ve Ender, Halit'in çağırdığı eski Genel Müdür Kaya Ekinci'yi de karşılarlar. Ender'in habersiz olduğu bu durum en çok onun planlarını bozacaktır. Caner'e "Bittik biz!" diyen Ender'in Kaya ile ne sorunu olduğu sorusunun cevabını ise yeni bölümde öğreneceğiz. 

19-03/15/kaya.jpg

Yasak Elma 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin