Söz dizisinin Derya ve Yavuz'u en popüler dizi çifti seçildi!

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'ün çifti Derya ve Yavuz en popüler çift seçildi. İşte detaylar..


22 Mart 2019 - 14:47
Yeni Bölüm

Türkiye'nin Sosyal Medya Analiz Platformu olan Somera, sosyal medya üzerindeki verileri inceleyerek tüketici davranışlarından hareketle araştırmalarına devam ediyor. Sosyal Tv'deki en popüler çifti araştıran SOMERA, 13-20 Mart tarihleri arasındaki listenin ilk beşini açıkladı. 

SOMERA'nın çalışmasına göre listenin ilk sırası: başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik ve Meriç Aral gibi isimlerin bulunduğu Söz dizisinin sevilen çifti Derya ve Yavuz, 13-20 Mart tarihleri arasında 291.419 ileti ile sosyal medyanın en popüler çifti seçildi. 

Türkiye'nin sosyal medyada en popüler olan 2. çifti ise 274.158 ileti ile ArBah lakabı takılan Kadın dizisinin Arif ve Bahar ikilisi oldu. 

Listenin 3. sırasında ise 97.771 ileti ile Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın Zeynep ve Kadir ikilisi yer aldı. 

Çarpışma dizisinin Cemre ve Kerem ikilisi (CemKer) ise 83.918 sosyal medya iletisi ile listenin 4. sırasına yerleşti. 

TRT ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma'nın iki genç karakteri olan Azra ve Cenk ise 57.537 ileti ile ilk 5'e girmeyi başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin