Söz dizisinin Fethi'si Leke dizisine transfer oldu!

Kanal D ekranlarının yeni dizi projesi Leke'nin kadrosuna Söz dizisinden sürpriz bir transfer yaşandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
19 Mart 2019 - 10:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Burak Sevinç, Eren Vurdem, Görkem Sevindik, Meriç Aral ve Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Söz dizisinin son bölümünde Burak Sevinç'in canlandırdığı Fethi karakteri bir saldırı sonucunda girdiği çatışmada hayatını kaybetti..

Sevilen dizinin oyuncusu Burak Sevinç, Söz dizisinden ayrıldıktan sonra ilk adresi Leke dizisi oldu. 

19-03/19/burak-sevin-melis-sezen.jpg

Tims&B imzası ile Kanal D ekranları için hazırlanan ve geçtiğimiz gün sete çıkan Leke dizisinin, başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen'in yer aldığı kadrosu ile nisan ayında ekranlarda olması planlanıyor. 

Fethi Söz'den ayrıldı mı?

19-03/19/soz-fethi.png

Söz dizisinde Fethi karakterini canlandıran ve son zamanlarda adı Leke dizisi ile anılmaya başlayan Burak Sevinç, Söz dizisinden ayrılarak Leke dizisindeki yerini kesinleştirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin