Nilüfer Açıkalın Leke dizisiyle ekranlara dönüyor!

Ödüllü oyuncu Nilüfer Açıkalın Leke dizisiyle ekranlarda olacak!

Merve Mutlu
19 Mart 2019 - 10:05
Yeni Bölüm

Chelsea Film Festivali'nin "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olan usta oyuncusu Nilüfer Açıkalın, yıllar sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, nisan ayında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tims&B imzalı Leke dizisinde sürpriz bir karakter ile karşımıza çıkacak. 

19-03/19/nilufer-acikalin.png

Kubilay Aka, Sanem Çelik, Hilal Altınbilek ve Baran Bölükbaşı gibi ünlü yıldızların menajerliğini yapan Ufuk Ergin ile çalışmaya başlayan Açıkalın, Söz dizisinde Fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç ve Melis Sezen ile aynı kadroda izleyici karşısına geçecek. 

Nilüfer Açıkalın'ın çok konuşulacak bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı Leke dizisi, geçtiğimiz gün sete çıktı. Dizinin nisan ayında ekranlardaki yerini alacağı konuşuluyor. Ayfer Tunç'un kaleminden çıkan dizinin yönetmen koltuğuna ise Metin Balekoğlu oturacak. 

Nilüfer Açıkalın kimdir?

19-03/19/na.png

Nilüfer Açıkalın 1967 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Sinema, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra öykü yazarlığı yapan Nilüfer Açıkalın, Mimar Sinan Ünv. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir dönem Devlet Tiyatrolarında da görev alan Nilüfer Açıkalın aslen Makedonya göçmeni bir ailenin çocuğudur. Asıl soyismi ise Küçükçavdar’dır.

Daha önce: Kim Bunlar, Yağmuru Beklerken, Gülşen Abi, Kimsecikler, Beyoğlu Rüyası, Serseri Aşıklar, Ay Işığı, Kötü Yol, İnadına yaşamak gibi projelerde yer alan Açıkalın en son 2015 yılında Büyük Sürgün Kafkasya adlı dizide rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin