Yasak Elma Kaya Ekinci (Barış Kılıç) kimdir?

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yasak Elma Kaya kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
19 Mart 2019 - 09:06
Yeni Bölüm

Fox'un sevilen dizisi Yasak Elma kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yasak Elma Kaya kimdir? Gerçek adı nedir?

Yasak Elma Kaya Ekinci kimdir?

19-03/15/kaya-1552647401.jpg

Kaya Ekinci, Halit'in şirketinin eski Genel Müdürüdür. Kemal'in ardından yeni bir CEO aramaya başlayan ve artık emeklilik hayali kuran Halit, güvenilir olan Kaya'yı şirketi için davet etmiş ve Kaya da gelmiştir. Ancak Kaya Ekinci, Ender'in en büyük korkusu olacaktır..

Yasak Elma dizisinde Kaya Ekinci karakterini Barış Kılıç canlandırmaktadır. 

Barış Kılıç kimdir?

19-03/15/kilic-baris.png

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya,Arguvan’da doğan oyuncu, 1983 yılında İstanbul’a taşındı. İstanbul Üniversitesi'nin İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.

Üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 1999 yılında bir oyuncu arkadaşı ile bir cips reklamı reklam filmi için seçmelere gittiğinde ona eşlik etti. Cast direktörünün teşviğiyle seçmelere giren Kılıç şans eseri seçilen kişi oldu ve kariyeri orada başladı.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin