Söz dizisinin Fethi'sinin vedası kesinleşti! Burak Sevinç artık dizide yok!

Star tv'nin sevilen dizisi Söz'de kafaları karıştıran "Fethi öldü mü?" sorusu nihayet yanıt buldu!

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 10:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nihat Altınkaya, Tolga Sarıtaş, Meriç Aral, Deniz Baysal, Görkem Sevindik ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinde, Fethi'nin çıkan çatışmada öldüğü sahne çok konuşulmuş, bu beklenmedik gelişme ile Burak Sevinç'in Söz'den ayrıldığı haberi yapılmıştı. Ancak sonraki bölümün fragmanında Fethi'nin lakabı olan Avcı sıfatı kullanılarak birine seslenilmesi ve o kişinin gösterilmeden nokta atışı yapabilmesi "Fethi yaşıyor mu?" sorusunu akıllara getirmişti.. 

19-03/26/soz-fethi.png

Yaşanan tüm bu kafa karışıklarına bir de Burak Sevinç'in adının yeni başlayacak olan Leke dizisi ile anılması ve Fethi ya da Sevinç adına hiçbir veda paylaşımı yapılmaması da eklenince izleyenlerin merak etmesi kaçınılmaz olmuştu. Söz dizisi son bölümün ardından merak edilen sorular cevap buldu.

Burak Sevinç artık Söz dizisinde yok!

Dün akşam yayınlanan Söz dizisinin 75. bölümünde: Fethi’nin ölümü kesinleşti. Fethi düzenlenen bir törenle toprağa verildi, ardından da saldırıyı yapan teröristlere bir operasyon düzenlendi.

Söz dizisinin resmi Instagram  hesabından Fethi karakterini canlandıran Burak Sevinç’e veda paylaşımının da yapılması ile artık karakterin aslında yaşadığına dair tüm şüpheler de ortadan kalkmış oldu.

19-03/26/soz-dizisi.png

"İlk bölümden itibaren birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşımız Burak Sevinç'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" notu ile paylaşım yapılmasının ardından, bir veda paylaşımı da dizinin senaristi Ethem Özışık'tan geldi. 

“Yolun açık olsun kardeş. Sağol varol her şey için” yazarak Burak Sevinç'i etiketleyen Özışık, Fethi'nin geri dönmeyeceğini garantilemiş oldu. 

19-03/26/ethem.png

Oyuncu Burak Sevinç'in ise herhangi bir veda paylaşımı ya da teşekkür yazısı paylaşmaması dikkat çekti. 

#https://www.diziler.com/haber/soz-dizisinin-fethisi-leke-dizisine-transfer-oldu-19586#

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin