Star Wars yeni bir animasyon ile ekranlara dönüyor!

Star Wars'ın tüm haklarını Lucasfilm'den satın alan Disney, sevilen karakteri ekranlara döndürmeye hazırlanıyor.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 16:39
Gündem

Star Wars, dünya çapında milyonlarca hayranı olan bir marka. Modern kültüre bir çok ikonik kahraman bırakan bu bilim kurgu yapımı yeni bir animasyon filmine kavuşuyor. 

Önemli karakterlerin hayat hikayeleri aktarılacak

Bugüne dek 9 filmi, 3 antolojisi, 1 animasyon filmi, 5 animasyon dizisi ve 3 televizyon filmine sahip olan Star Wars, yeni bir animasyon dizisine hazırlanıyor. İsmi Star Wars Forces of Destiny olacak olan proje, büyük ve önemli karakterlerin hikayelerine yer verecek.

Star Wars Forces of Destiny, her bir bölümü farklı bir karakter üzerinde yoğunlaşacak olan kısa bölümlerden oluşacak. Disney Channel'da yayınlanacak olan dizi, orjinal filmlerdeki karakterlerin geçmişini ve geleceğini ele alacak. 

17-04/13/ac131cd791ef2ab192b822e0da95075feb111f91.jpg

Karakterlerin seslendirmeleri orjinal oyunculardan!

Şansımıza, orjinal yapımlardaki oyuncular, animasyon karakterlerine ses verecek. Carrie Fisher'ın trajik ölümü ile Prenses Leia öksüz kalmış olsa da, Daisy Ridler ve Felicity Jones, Rey ve Jyn olarak karşımıza gelecek. Lupita Nyong'o ise Maz Kanata rolü ile dizinin anlatıcısı olacak.

Dizi ile ilgili şimdilik bildiklerimiz bu kadar. Prömiyer Disney'in YouTube kanalında olacak ve daha sonra bölümler Disney Channel'da gösterilmeye başlanacak. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin