The Arrangement 2. sezon onayını aldı

E!'nin senaryolu 2. kurgu dizisi The Arrangement yeni bir sezon için onay aldı.

Berfu Özlen
13 Nisan 2017 - 17:18
İptal - Onay

Reality showları ile tanınan eğlence kanalı E!'nin, 4. sezonuna giren dizisi The Royals'dan sonra ikinci senaryolu dizisi olan The Arrangement, 2. sezon onayını aldı.

Tom Cruise ve Katie Holmes akıllara geliyor

Megan isimli genç bir aktristin, büyük bir film yıldızı olan Kyle ile tanışmassından sonra Scientology-vari bir oluşuma karışmasını anlatan dizi, yeni sezonu ile ekranlara gelmeye devam edecek. Seyircilerde, Tom Cruise ve Katie Holmes'un hayat hikayesi izlenimi veren dizi, Hollywood'un kapalı kapılar ardındaki sırlarını konu alıyor.

"Hollywood'un daha önce görmediğimiz karanlık yönleri"

E!'nin yöneticilerinden Adam Stotsky, "Dizinin daha fazla ilgi görüp, sezon sonuna doğru ivme kazanması nedeniyle çok heyecanlıyız." dedi ve ekledi, "İzleyicilerimizin pop kültürü ve ünlülerin hayatına olan merakını beslemeye devam edeceğiz. The Arrangement, Hollywood'un daha önce görmediğimiz gizli ve karanlık yönlerini gösteriyor."

The Arrangement'ın yeni bölümleri her Pazar 9'da yayınlanıyor. İkinci sezonun prömiyer tarihi henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin