Star'ın fenomeni Yalı Çapkını'nın 2. Sezon yayın tarihi belli oldu!

Star'ın çok sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon yayın tarihli tanıtımı yayınlandı. Yalı Çapkını sezon finalinde neler yaşandı? Yalı Çapkını gelecek sezonunda neler olacak? Yalı Çapkını yeni sezona kimler rol alacak? Yalı Çapkını'nın konusu ne? Yalı Çapkını nerede çekiliyor?

Volkan Usta
08 Eylül 2023 - 20:10
Kültür Sanat

Star ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın ikinci sezonundan tarihli tanıtım paylaşıldı.

23-09/08/yali-capkini-2-sezon-15-eylul-cuma-starda-0-15-screenshot.png

Her cuma akşamı izleyiciyi Star ekranlarına kilitleyen ve sosyal medyada da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını’nın 2. sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Başlayan çekimlerin ardından yavaş yavaş sezona hazırlanan yapım yeni sezon için yayınlanan tanıtımla da tüm sevenlerini daha da heyecanlandırdı.

23-09/08/yali-capkini-2-sezon-15-eylul-cuma-starda-0-35-screenshot.png

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.

23-09/08/yali-capkini-2-sezon-15-eylul-cuma-starda-0-23-screenshot.png

Yalı Çapkını, yeni sezonuyla 15 Eylül cuma Star’da başlıyor!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin