Star'ın Şevval Sam ve Caner Cindoruk'lu yeni dizisi "Yan Oda"nın hazırlıkları başladı!

Star OGM Pictures imzalı yepyeni bir dizi için çalışmalara başladı. Peki Yan Oda adlı dizisinin konusu ne? Yan Oda dizisinde kimler rol alacak? Yan Oda adlı dizinin yayın kanalı hangisi? Yan Oda dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Yan Oda dizisi uyarlama mı? Yan Oda dizisi ne zaman yayınlanacak? Şevval Sam kimdir? Caner Cindoruk kimdir?

Volkan Usta
30 Kasım 2023 - 15:33
Kültür Sanat

OGM Pictures, Star ekranlarında yayınlanması için başarılı bir yapıma daha imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

Star başarılı dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturacağı ve senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı “Yan Oda” adlı dizi için çalışmalar başladı. 

Başrollerinde Şevval Sam (Verda) ve Caner Cindoruk (Fikret) gibi sevilen iki ismin yer aldığı "Yan Oda" dizisinde ayrıca usta oyuncu Melek Baykal (Cevale) ve genç oyuncu Oktay Çubuk'ta (Taylan) rol alacak.

Ünlü bir TV sunucusu olan Verda’nın programına konuk olan iş insanı Fikret’le evlenmesi ve ardından her iki tarafın ailesi için başlayan yeni hayatın renkli hikâyesini konu alan dizi güçlü farkılı hikayesiyle dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin