Starz ve Gary Lennon arasında yeni iş birliği!

Starz'ın popüler draması Power'ın yürütücü yapımcısı Gary Lennon ile Starz arasındaki ilişki güçleniyor. İki taraf arasında iki senelik yeni bir anlaşmaya varıldı.

Volkan Küçükel
12 Mayıs 2017 - 21:21
Gündem

Starz'ın popüler draması Power'ın yürütücü yapımcısı Gary Lennon ile Starz arasındaki ilişki güçleniyor. İki taraf arasında iki senelik yeni bir anlaşmaya varıldı.

Anlaşma uyarınca Lennon kanal için yeni projeler geliştirme çalışmalarına ağırlık verirken ayrıca Power dizisindeki yürütücü yapımcı görevini sürdürecek.

POWER'IN BAŞARISI GÖZ DOLDURUYOR

Hali hazırda dördüncü ve beşinci sezon onaylarını cebinde bulunduran Power, üçüncü sezonuyla tüm platformlarda bölüm başına 8 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Bu rakamlarla 2016 senesi içinde premium kablolu kanal dizileri kategorisi göz önüne alındığında Game of Thrones'un ardından en çok izlenen dizi olmuştu.

LENNON'IN KARİYERİ

Lennon, Power'ın dışında eleştirmenlerce beğenilen The Black Donnellys, The Unusuals, The Shield ve Black Box gibi birçok televizyon dizisinde çalıştı.

Yapımcı olarak yer aldığı FX'in Justified dizisiyle 2011 Peabody Award, 2011 Critic's Choice Award adaylığı, 2011 WGA Award ve AFI Award Yılın Televizyon Programı gibi birçok organizasyon ve ödül töreninde çeşitli başarılar elde etti.

17-05/12/gary-lennon.jpg

Ayrıca Netflix'in popüler dizisi Orange is the New Black'teki danışman yapımcılığı ile Producers Guild Award, 2014 Peabody Award, 2013 WGA adaylığı ve 2014 Emmy Komedi dizisi kategorisinde adaylık kazandı.

İlk yönetmenlik deneyimini Milla Jovovich'in oynadığı .45 filmi ile yaşayan, aynı zamanda bu filmin senaristliğini de üstlenen Lennon kariyerine tiyatro alanında başlamış ve yüksek övgüler toplayan The Interlopers ve A Family Thing gibi oyunları kaleme almıştı.

POWER 4. SEZON NE ZMAAN BAŞLAYACAK?

Power'ın on bölümden oluşacak dördüncü sezonunun 25 Haziran Pazar akşamı Starz ekranlarında prömiyerini gerçekleştireceğini hatırlatalım.

"Power" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin