Stephen King'in favori 15 televizyon dizisi! En iyi korku-gerilim seçimleri!

Korku ustası Stephen King en çok hangi dizileri beğeniyor? Fırsat buldukça Twitter hesabından beğenilerini dile getiren King'in favori korku-gerilim dizileri...

Korku edebiyatının en popüler isimlerinden biri olan Stephen King günümüzde dizi-film sektörüne de yön veren en önemli isimlerden biri olmaya devam ediyor.

STEPHEN KING EN ÇOK HANGİ DİZİLERİ BEĞENİYOR?

Pek çok eseri film ve dizi uyarlaması olarak karşımıza çıkan Stephen King, sosyal medyayı aktif olarak kullanan birisi. Özellikle her yıl sonunda paylaştığı en iyiler listesi her zaman gündem olan King bunun yanında fırsat buldukça Twitter hesabından 6,5 milyon hayranına çeşitli dizi ve program tavsiyeleri de sunmakta.

Tüm zamanların en üretken ve en meşhur korku yazarı King, sevdiği televizyon dizileri söz konusu olduğunda düşüncelerini Twitter'dan paylaşmaktan asla çekinmiyor.

22-01/11/stephen-king.jpeg

King yalnızca korku-gerilim türünde değil her türden beğenisini hayranlarıyla paylaşmakta. Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan The Americans, Game of Thrones, Homeland, Sons of Anarchy ve The Shield geçmiş yıllardan bu yana korku ustasının sıklıkla bahsettiği diziler arasında yer alıyor.

Ancak söz konusu Stephen King olduğunda tavsiye ettiği ve beğendiği korku-gerilim dizileri kuşkusuz daha çok merak ediliyor.

KORKU-GERİLİMDE KING'İN FAVORİ DİZİLERİ

İşte Stephen King'in son dönemde üzerinde durduğu favori dizileri:

- Black Summer
- Yellowjackets
- Dracula
- The Haunting of Hill House
- Stranger Things

22-01/11/stephen-king-favori-dizileri.jpeg

- Them
- Dark
- Marianne
- To The Lake
- Black Mirror

22-01/11/marianne-izle.jpeg

- NOS4A2
- The Twilight Zone
- Castle Rock
- The Outsider
- Creepshow

Stephen King'in beğendiği İngiliz dizileri arasında ise Black Mirror ile birlikte Life on Mars, Line of Duty ve The Stranger dikkat çekiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin