Boy Kills World filmi aksiyon ve gerilimi bir arada sunacak! Kadroda kimler var?

Sam Raimi'nin yapımcıları arasında olduğu gerilim-aksiyon filmi Boy Kills World'ü tanıyalım! Kadrodaki son değişiklikler, filmin konusu...

İntikam temalı aksiyon-gerilim türündeki "Boy Kills World"ün çekimleri çok yakında başlıyor! Son gelen habere göre filmin kadın başrol oyuncusu değişti!

İşte Sam Raimi ve Roy Lee'nin yapımcıları arasında yer aldığı projeye dair son detaylar...

Alman film yapımcısı Moritz Mohr'un ilk uzun metrajlı yönetmenliğini yapmaya hazırlandığı Boy Kills World'ün Güney Afrika'da gerçekleşecek olan çekimlerinin başlamasına sayılı günler kaldı. Planlamada bir değişiklik olmazsa filmin çekimlerine 14 Şubat 2022'de başlanacak.

BOY KILLS WORLD'E JESSICA ROTHE KATILDI!

Bill Skarsgård (IT, Deadpool 2), dövüş sanatları ustası Yayan Ruhian (John Wick 3, The Raid: Redemption), Andrew Koji (Warrior, Snake Eyes) ve Isaiah Mustafa (It: Chapter Two) ile birlikte oyuncu kadrosuna "Ölüm Günün Kutlu Olsun (Happy Death Day)" filminin yıldız ismi Jessica Rothe'nın da dahil olduğu duyuruldu.

22-01/12/jessica-rothe.jpeg

Rothe, projenin çıkış aşamasında kadın başrol olarak duyurulan Samara Weaving'in (Ready or Not) yerine kadroya katılmış oldu. Weaving'in projeden ayrılma sebebi olarak, aktrisin takvimine bağlı olarak yaşanan zamanlama çakışmaları gösteriliyor.

"BOY KILLS WORLD" KONUSU

Arend Remmers (Sløborn) ve Tyler Burton Smith (Kung Fury: The Movie) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Boy Kills World'ün konusuna bakacak olursak;

22-01/12/boy-kills-world-afis.jpg

Filmde Bill Skarsgård'ı, canlı bir hayal gücü olan sağır ve dilsiz biri olarak başrolde görüyoruz. Skarsgård'ın hayat verdiği 'Boy', ailesi öldürüldüğünde ormana kaçar ve gizemli bir şaman tarafından çocuksu hayal gücünü bastırmak ve bir ölüm aracı olmak için eğitilir. Yayan Ruhian'ı filmde Boy'un akıl hocası olarak göreceğiz.

Boy Kills World filmi Raimi Productions, Vertigo Entertainment, Nthibah Pictures ve Hammerstone Studios iş birliğiyle hazırlanıyor.

Yapımcılardan Said Raimi yeni projeleri hakkında "Moritz Mohr'un Boy Kills World'ünde Roy Lee ile tekrar ortak olmaktan heyecan duyuyorum. Moritz'in aksiyon, mizah ve herkesin görmesini bekleyemediğim harika bir dünya kurma anlayışı var. Moritz'in eşsiz filmini hayata geçirmek için Nthibah ve Hammerstone ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" derken; Nthibah Pictures CEO'su Simon Swart ise şunları ekliyor:

22-01/12/bill-skarsgard-foto.jpeg

"Boy Kills World, gerçek dünya temalarını en iyi grafik romanlardan ödünç alan taze, havalı ve orijinal stilize bir görünümle birleştiren farklı bir distopik dünyada geçiyor. Vahşi yenilikçi aksiyon sahnelerini, mizah anlayışını ve bolca çılgınlığı birleştiren bir senaryo ile bu film, dünya çapında bir hit olma potansiyeline sahip."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin