Netflix dizisi Amigolar 2. sezonuyla döndü! Cheer yeni sezon detayları!

Netflix gençlik dizisi "Amigolar (Cheer)" 2. sezonuyla yayında! Yeni sezon konusu, fragmanı, bölüm bilgileri...

Bir takım amigo çılgınlığı yaydı...

Emmy ödüllü dizi geri dönüyor! Rekabetçi amigoluğa senaryosuz bir bakış sunan Netflix gençlik-belgesel dizisi "Amigolar (Cheer)" 2. sezonuyla yayında!

Altı bölümlük ilk sezonu 08 Ocak 2020'de yayınlanan dizinin yeni sezon bölümleri 12 Ocak 2022 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebiliyor.

En iyi senaryosuz reality programı dâhil üç dalda Emmy alan yapımın 2. sezonu, ilk sezona kıyasla daha uzun. Yeni sezon toplam 9 bölümden oluşuyor.

AMİGOLAR 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, Navarro Yüksekokulu'nun rekabetçi amigo takımının önemli bir ulusal yarışmayı kazanmaya çalışırken yaşadığı iniş çıkışları anlatan dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

"Her şampiyonanın ardında bir mücadele yatar..."

İkinci sezonda; inişli çıkışlı bir yılın ardından Navarro'nun amigoluk programı şöhret, talih ve acıyı beraber yaşarken Trinity Valley ile aralarındaki rekabet iyice kızışıyor.

Navarro, popülerliğin ve şöhretin tadını çıkarırken Trinity Valley Yüksekokulu'ndaki rakipleri Daytona'da büyük ödülü kazanmak için çok sıkı çalışmaktadır.

Navarro takımında olduğu gibi, TVCC'nin de karizmatik bir koçu ve mücadeleleri, zaferleri ve hikayeleri minderin çok ötesine uzanan çıkış yapan yıldızları var. Her iki takım da Daytona'da 2021 şampiyonluğu için uğraşırken, tanıdık yüzler zorlu yollara sapıyor ve yeni yarışmacılar kendilerinden söz ettirmeye başlıyor.

22-01/12/cheer-2-sezon.jpeg

CHEER 2. SEZON BÖLÜMLERİ

Sezonun, süreleri 41 ile 66 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Herkes Umut Ediyor" (57 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Bize" (51 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Dracutlı Kız" (52 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Cehennem Haftası" (52 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Jerry" (51 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Tepetaklak" (58 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Ondalık Avı" (66 dk.)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "Daytona Kısım 1: O Adam Olma" (41 dk.)
- 2. Sezon 9. Bölüm: "Daytona Kısım 1: Jüri Aksini Düşünürse" (55 dk.)

22-01/12/cheer-2-sezon-foto.png

Boardwalk Pictures & One Potato Productions iş birliğiyle Greg Whiteley (Last Chance U) yaratıcılığında hazırlanan yeni sezonun yönetmen koltuğunda da Whiteley oturuyor.

22-01/12/cheer-poster.jpeg

"Cheer" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin