Netflix gerilim filmi Pervasız yayınlandı! Brazen konusu, fragmanı

Alyssa Milano'lu Netflix gerilim filmi "Pervasız (Brazen)" yayınlandı! Pervasız filminin detaylı konusu, çekim bilgileri, oyuncu kadrosu ve fragmanı...

"Herkesin sırları vardır..."

Nora Roberts'ın "Brazen Virtue" adlı çok satan romanından uyarlanan Netflix gerilim filmi "Pervasız (Brazen)" bugün yayınlandı.

13 Ocak 2022 Perşembe tarihinden itibaren izlenebilen film 1 saat 36 dakika süreye sahip.

PERVASIZ NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Başroldeki Alyssa Milano'yu karanlık sırların, tehlikelerin ve aşkın beklediği yapımın konusuna bakacak olursak;

Pervasız filminin hikâyesinin merkezinde yer alan polisiye yazarı Grace Miller, bir katilin içgüdülerini romanlarına çok iyi yansıtmaktadır. Ve kız kardeşinin cinayetini çözmek için bu uzmanlığına her yönüyle ihtiyaç duyacaktır.

Başarılı gizem romanları yazarı ve suç uzmanı Grace (Milano), bir süredir görüşmediği kız kardeşinin onu çağırması üzerine acele bir şekilde Washington, D.C.deki aile evine gider. Geceleri ek iş olarak web kamerası üzerinden erotik performanslar sergilediği ortaya çıkan kız kardeşi öldürülünce Grace, soğukkanlı dedektif Ed'in (Sam Page) uyarılarına kulak asmaz ve davaya dâhil olur.

22-01/13/pervasiz-foto.jpeg

Brazen'de Alyssa Milano ve Sam Page ikilisine Emilie Ullerup (Kathleen Miller-Breezewood), Matthew Finlan (Jerald Baxter), Malachi Weir, Alison Araya, Colleen Wheeler (Senator Baxter), David Lewis (Jonathan Breezewood), Daniel Diemer, Barry W. Levy (Paul Morgan), Lossen Chambers (Stacey White) gibi isimler eşlik ediyor.

Suzette Couture, Donald Martin ve Edithe Swensen'in uyarlama senaryoyu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğu ise Monika Mitchell'a (To Have and to Hold) emanet.

22-01/13/pervasiz-poster.jpeg

Eponymous Production & Mandalay Pictures iş birliğiyle hazırlanan Pervasız'ın çekimleri Vancouver'da gerçekleştirildi.

"Brazen" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin