Netflix gizem filmi Fotokopici yayında! Photocopier konusu, fragmanı

Suç-gizem-dram öğelerine sahip Endonezya yapımı "Fotokopici (Photocopier)" filmi Netflix izleyicisiyle buluştu. Konusu, fragmanı, çekim bilgileri, oyuncu kadrosu...

O gece aslında neler oldu?

Wregas Bhanuteja'nın 2021 Endonezya Film Festivali'nde en iyi film, en iyi yönetmen ve en iyi oyuncu ödülleri alan suç-gizem-dram öğelerine sahip "Fotokopici (Photocopier)" filmi Netflix izleyicisiyle buluştu.

13 Ocak 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan izlenebilen filmin süresi 2 saat 10 dakika.

FOTOKOPİCİ NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Orijinal ismi "Penyalin Cahaya" olan Fotokopici kısaca; bir partide çekilen fotoğraflar yüzünden bursunu kaybeden bir öğrencinin, o gece sarsıcı bir deneyim yaşayıp yaşamadığını araştırmasını konu ediniyor.

Suryani, bir partide çekilmiş fotoğrafları bursunu kaybetmesine neden olduğunda kendisine olanlar hakkında konuşmaya ve o gece olanların arkasındaki gerçeği araştırmaya kararlıdır.

Peki, Suryani tünelin sonunda ışığı görebilecek mi?

22-01/13/fotokopici-poster.jpg

"PHOTOCOPIER" OYUNCULARI

Wregas Bhanuteja'nın yazar ve yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Shenina Cinnamon, Chicco Kurniawan, Jerome Kurnia, Giulio Parengkuan, Lutesha, Dea Panendra, Ruth Marini, Lukman Sardi, Budi Ros, Elisabeth Pasaribu, Yayan Ruhian, Donny Damara, Fauzi, Yandi Nurdiansa, Rukman Rosadi, Adipati Dolken, Landung Simatupang, Khiva Iskak, Tanta Ginting, Mian Tiara gibi isimler yer alıyor.

Kaninga Pictures & Rekata Studio iş birliği ile hazırlanan Fotokopici'nin çekimleri Endonezya'nın başkenti Jakarta'da gerçekleştirildi.

22-01/13/fotokopici-filmi-foto.jpeg

Ajish Dibyo ve Adi Ekatama'nın yapımcılığını üstlendiği filmin müziklerinde ise Yennu Ariendra'nın imzası bulunuyor. Filmin fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Photocopier" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin