Japon dizisi The Journalist 1. sezon başladı! Konusu, fragmanı, oyuncuları

Popüler filmin dizi uyarlaması The Journalist nasıl bir yapım? Netflix dizisinin konusu, oyuncuları, fragmanı...

Hit film yepyeni bir hikâyeye dönüşüyor!

Japon Akademi Ödüllü Michihito Fujii'nin arkasında olduğu "The Journalist" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

13 Ocak 2022 Perşembe gününden itibaren izlenebilen ödüllü filmin bu dizi uyarlamasında Ryoko Yonekura'yı (Doctor X, Legal V) azimli gazeteci rolünde izliyoruz.

The Journalist'in 1. sezonu, süreleri 45 ile 57 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşuyor.

"THE JOURNALIST" KONUSU

Şok edici ve tartışmalı bir dizi olarak nitelendirilen; Ryoko Yonekura, Go Ayano ve Ryusei Yokohama'nin başrolleri paylaştığı The Journalist'in konusu şöyle:

Dizi; kendini işine adamış bir gazeteci olan Anna Matsuda'nın, güçlü düşmanları onun yaptığı haberleri etkisiz hâle getirmeye çalışırken bile bir yolsuzluk skandalına dair gerçeğin peşine düşmesini konu ediniyor.

Sezonun açılış bölümünde; Matsuda'nın editörü, onu Eishin Akademisi ile ilgili görevi suistimal olayını araştırdığı yolsuzluk soruşturmasından çeker ve bir örtbas operasyonu başlar.

22-01/13/the-journalist-afis.jpeg

Yapımın oyuncu kadrosunda Ryoko Yonekura, Go Ayano, Ryusei Yokohama üçlüsüne eşlik eden isimler Hidetaka Yoshioka, Shinobu Terajima, Mitsuru Fukikoshi, Tomorowo Taguchi, Koji Ohkura, Tetsushi Tanaka, Masato Hagiwara, Tokio Emoto, Kaho Tsuchimura, Karin Ono, Jun Hashimoto, Denden, Yusuke Santamaria, Shiro Sano şeklinde sıralanıyor.

22-01/13/the-journalist-izle.jpeg

Star Sands yapımcılığında hazırlanan dizinin 1. sezon fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"The Journalist" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin