Camdaki Kız 27.Bölüm Fragmanı! Nalan Ayrıldı mı?

Camdaki Kız 27.Bölüm fragmanı yayınlandı. Haftaya yayınlanacak olan yeni bölümde Nalan evi terk edecek. Sedat hakkında gerçekleri öğrenecek. İşte fragman.

Camdaki Kız dizisinde iki haftalık ara nedeniyle bu hafta da yeni bir bölüm göremedik. Dizinin yeni bölümü yerine bu hafta izleyenlerin merakını biraz olsun dindirecek olan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Öyle ki dizi çok kritik bir noktada kalmıştı. Nalan, sır gibi saklanan görüntüleri izlemiş ve Sedat’ı yakalamıştı. Camdaki Kız 27.Bölüm fragmanı tam bu olay üzerine odaklanıyor.

Zaten dizide odaklanılacak olan ana mesele tam olarak burası. Görüntüleri bulan ve izleyen Nalan, Sedat ile Meliha arasında yaşananları bir bir gördü.

Camdaki Kız 27.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Görüntüleri gördükten sonra, bir hışımla ofisten ayrıldığını gördüğümüz Nalan, Sedat’a bir hayli tepkili. Haklı olarak Sedat’a büyük tepki gösteren Nalan, Muzo ile konu üzerine konuşuyor.

Muzo’ya, Meliha’nın Sedat ile bir ilişkisi olduğunu bilip bilmediğini soruyor. Muzo zaten bu ilişkiyi bilmiyordu ama Nalan’a ne cevap vereceğini de fragmanda göremiyoruz. Sadece şaşkınlıkla yer aldığı ifade gözlere çarpıyor.

Yaşananlardan Feride’nin de haberi olduğunu da belirtelim. Feride yine kılıçlarını çekmiş bir şekilde Sedat’ın karşısına çıkıyor. Sedat’a yaptıklarının hesabını soruyor ama Sedat’ın ayaklarına kapanıp, Nalan ile onun barıştırmasını isteyeceğini görüyoruz.

Zaten buna da şaşırtmadık. Feride yine Sedat’a yardım edecek mi göreceğiz. Sedat tüm yaşananlardan sonra Nalan’ı kaybetme korkusu içerisine de girmiş durumda.

Bundan sonra Nalan’ın nasıl bir adım atacağını yeni bölümlerde göreceğiz. Ama şu an için Camdaki Kız 27.Bölüm fragmanı üzerine bir değerlendirme yapacak olursak, Nalan ayrılma kararı alacak gibi.

Hatta Muzo ile görüşmesi sırasında gideceği konusunda da bazı söylemleri oluyor ama nereye gidecek bu konuda bir bilgi yok. Bu hafta da yeni bölümü yayınlanmayan dizinin 27.bölümü, haftaya Perşembe günü yayınlanacak. Herhangi bir erteleme olmasını beklemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin