Biraz Aliens biraz Geleceğe Dönüş! James Wan'ın yeni projesi Thread duyuruldu!

James Wan ve Jeremy Slater iş birliğiyle yeni bir film yolda: Thread. Konusu ne?

Son yılların dikkat çeken işlerinde imzası bulunan James Wan'ın da arkasında olduğu dikkat çeken yeni bir film projesi!

Sony, James Wan'ın Atomic Monster yapım şirketi ve Jeremy Slater (The Exorcist) iş birliğiyle hazırlanan merak uyandırıcı yeni film projesinin ismi "Thread".

Henüz erken geliştirme aşamasında olduğu belirtilen filmin yazar ve yönetmenliğini Disney+/Marvel dizisi Moon Knight'ın da baş yazarı olan Jeremy Slater üstlenecek.

"THREAD" KONUSU

Peki, Thread'in konusu ne?

Açıkçası şimdilik yapımın hikâyesine dair bir detay verilmiş değil. Şu an için hikâyesi sır gibi saklanan Thread için Back to The Future'ın Aliens ile tanışması şeklinde benzetmeler yapılıyor.

22-01/14/thread-jeremy-slater.jpeg

Filmin yapımcı kadrosunda Atomic Monster çatısı altında Wan ile birlikte Michael Clear de (Malignant, Salem's Lot) yer alıyor.

Bu iki isme Judson Scott ve Melissa Russell ikilisi yürütücü yapımcılar olarak eşlik edecekler.

New Line'ın en yüksek hasılat yapan korku serisi The Conjuring'in arkasındaki yapım şirketi olan Atomic Monster aynı zamanda geçtiğimiz yıl Malignant'ın yanı sıra There's Someone Inside Your House filmini de korku severlere sundu.

Projeye dair yeni gelişmeleri merakla bekliyor olacağız...

22-01/14/malignant-filmi.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin