Survivor 2022 All Star 1.Bölüm Fragmanı Yayında! Kim Sakatlandı?

Survivor 2022 All Star 1.Bölüm fragmanı yayına açıldı. Yarışmanın ilk bölümünde ünlüler takımından bir yarışmacının ciddi şekilde sakatlandığı gözüküyor. İşte fragman.

Survivor 2022 All Star için beklenen gün geldi. Yarışmanın ilk bölümü yarın yayınlanacak. Bu zamana kadar tanıtım fragmanları yayınlanan ve yarışmacıların içerisinde de yer aldığı afiş görüntüleri gelen yarışma için, bu kez 1.bölüm fragmanı geldi. Survivor 2022 All Star 1.Bölüm fragmanı, yarışmanın kötü bir olayla başlayacağını da gösteriyor.

Daha ilk bölümden bir yarışmacının sakatlandığını göreceğiz. Henüz sakatlığının ne durumda olduğunu bilmiyoruz ama bir yarışmacının böyle bir olay yaşayacağı kesin.

Survivor 2022 All Star 1.Bölüm Fragmanı ve Sakatlanan İsim

İlk bölüm fragmanı her zaman olduğu gibi yarışmacıların oyun alanında toplandığını gösteriyor. Ünlüler ve Gönüllüler oyun alanında toplanırken, onları karşılayan Acun Ilıcalı yarışmanın yeni kuralları için açıklamalar yapıyor. Her sene biraz daha zorlaştırılan yarışmanın, bu sene birazcık daha zor bir hale getirildiğini de göreceğiz. Kuralların neler olacağı fragmanda gösterilmiyor ama yarışmacıların bu konuda gösterdikleri tepkiler gösteriliyor.

Haliyle kuralların yine bir hayli katı olacağını anlıyoruz. Oyun sayıları konusunda bir artış olacak mı bu da net değil. Survivor 2022 All Star 1.Bölüm fragmanında yer alan asıl olay ise Ünlüler takımından bir ismin sakatlanması. İlk oyun sırasında sakatlanan o isim Barış olacak gözüküyor. Yarıştığı sırada kendisini yerde bulan ünlü isim, acı içerisinde bağırıyor.

Ünlüler takımının ise Barış’ın yanına koştuğunu görüyoruz. Fakat fragmanda net durum konusunda bir bilgi verilmiyor. Geçen yarışmada da Barış’ın benzer şekilde sakatlandığını görmüştük. Bu kez sakatlık derecesinin ne olacağı ve yarışmaya devam edip edemeyeceği de belli değil.

Yeni bölüm Cumartesi günü yayınlanacak. Yeni bölümle beraber hem kuralları öğreneceği hem de Barış’ın sakatlık durumunun ne olduğunu göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin