Aşk Mantık İntikam’da Çok Önemli İki Ayrılık Var

Aşk Mantık İntikam dizisinden önemli iki isim ayrılıyor. Diziye veda edecek olan isimler baş karakterlerden. Peki dizide nasıl gelişmeler yaşanacak? Yeni gelecek oyuncular kimler?

Romantik komedi türünde bir yaz dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam, kısa sürede ses getiren diziler arasında yerini aldı. Dizi yazın biter deniyordu ama o kadar iyi reytingler aldı da sezonda da devam etti. Sezonda devam etmesi, dizinin hikayesi için de bazı değişikliklerin yaşanmasına neden oldu. Romantik komedi dizisi bir anda drama dizisine dönüştü. Bu şekilde yoluna devam eden yapım için şimdi ise şok ayrılık haberleri gündeme geldi.

Yeni iddialara göre dizinin başrolleri arasında yer alan iki önemli isim diziye veda edecek. Baştan beridir dizide yer alan bu isimler aslında senaryoda da önemli yerlerde gözüküyordu.

Aşk Mantık İntikam Dizisinde Çınar ve Çağla Karakterlerine Veda mı Edilecek?

Yeni bilgilere göre dizinin ilk bölümünden beridir önemli karakterler olan Çınar ve Çağla karakterleri senaryo gereğince diziye veda edecek. Çağla karakterine ünlü oyuncu Melisa Döngel hayat verirken, Çınar karakterine ise Burak Yörük hayat veriyordu.

Senaryo gereği diziye veda edecekleri söylenen karakterlerin diziden nasıl çıkacağı ise netlik kazanmış değil. Bu konuda henüz bilgiler ortaya çıkmadı desek daha doğru olacaktır.

22-01/14/ask-mantik-intikam-1.jpg

Dizide iki önemli ismin ayrılmasıyla beraber zayıflayacağı düşünülen kadronun ise yeni isimlerle biraz daha güçlendirilmesi bekleniyor. İddialara göre diziye katılacak olan iki isim daha var.

Diziye Sebahat Kumaş ve Elçin Atamgüç dahil olacak deniyor. Sebahat Kumaş, başrol olan Ozan karakterinin asistanı görevinde diziye dahil olacak. Elçin Atamgüç ise asistan olarak diziye dahil olacak ismin annesini canlandıracak.

Aşk Mantık İntikam dizisi bu kararlardan sonra nereye konumlandırılır göreceğiz. Hikaye gereği yaşanacağı söylense de dizide yaşanacak ayrılıklar önemli karakterler üzerinden ilerliyor. Reytinglerde nasıl değişimler olacak göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin