Baba Dizisine Bir İsim Daha Katılıyor

Baba dizisine bu kez bir kadın oyuncu dahil oldu. Diziye dahil olduğu belirtilen isim kim? Dizide nasıl bir rol üstelenecek? Yarın tarihi konusunda bilgi geldi mi?

Ay Yapım’ın sezon içerisinde yaptığı en büyük sürprizlerden biri olan Baba dizisi, artık gün sayıyor diyebiliriz. Dizinin senaryosu az çok ortaya çıkmıştı. Hemen sonrasında ise ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanına damga vuran isim ise tabii ki Haluk Bilginer oldu.

Merakla ne zaman yayınlanacağını beklediğimiz yapım için sürekli yeni oyuncu haberleri de geliyor. En son diziye dahil olacak kadın oyunculardan birisi daha ortaya çıktı.

Begüm Akkaya, Baba Dizisinde Olacak

Gelen son bilgilere göre diziye katılan yeni isim Begüm Akkaya oldu. Ünlü oyuncunun dizide oldukça ilginç bir rolü olacağı söyleniyor. İlhan karakterinin hayalinde konuştuğu ve sürekli gördüğü Vildan karakterine hayat vermesi beklenen başarılı isim, ne kadar büyük bir rolde olacak bunu ancak dizi yayınlanınca öğrenme şansımız olacak.

Bu zamana kadar elde ettiğimiz bilgilere bakacak olursak zaten Haluk Bilginer başrolde yer alacak. Onun dışında dizide Tolga Sarıtaş, Beril Pozam gibi ünlü isimler de yer alacak.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yapacağı yapım, başta söylediğimiz gibi Ay Yapım imzalı iddialı dizilerden biri olarak gelecek. Unutmadan bu iddialı dizinin senaryosunu kaleme alacak olan isimlerin de Ekin Atalar ve Gökhan Horzum olduğunu da hatırlatalım.

22-01/14/baba-dizisi.jpg

Şu an için tanıtım filmi gelmiş olsa bile hala dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin en ufak bir bilgimiz yok diyebiliriz. Yılbaşı döneminde verilen sezon arasıyla beraber birçok dizi tatil yapmıştı. Belki bu tatil döneminden sonra yapımın ne zaman yayınlanacağı konusu netleşir diyorduk ama bu konuda da kesin bir bilgi ortaya çıkmadı.

Hala yayın tarihi içn yapılacak açıklamayı bekliyoruz. Süreçte diziye dahil olacak yeni oyuncular ya da yayın tarihi hakkında bilgiler gelecek olursa, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin