Oğlum Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Oğlum dizisi için beklenen tanıtım yayınlandı. Henüz dizinin tanıtımında çok fazla detay yok ama iddialı bir dizi daha gelmesini bekliyoruz. İşte oyuncu kadrosu.

Show TV, yeni sezon dizilerinin hepsini ortaya çıkarmadı. Kanal bu yılbaşı arasından sonra sezonun ikinci yarısında da çok iddialı dizilerle karşımıza gelecek. Haluk Bilginer’in yer alacağı Baba dizisi, en çok beklenen dizilerden biri olurken kanalın bir diğer projesi de Oğlum dizisi olacak.

Songül Öden’in ekranlara dönüş yapacağı dizi için bir ay kadar önce çekimlerin başladığı haberi de verilmişti. Dizinin ne zaman yayınlanacağı hala net değil ama ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Oğlum Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Dizinin konusuna ilişkin çok fazla bir bilgi yok. Detay bilgi olmasa da yüzeysel olarak bildiğimiz şeyler var. Dizinin konusu için bir umut hikayesi şeklinde özetleme yapılıyor. Artık bu tam olarak ne anlama geliyor bilemiyoruz. Tanıtım videosunu paylaşacağız. Nasıl bir dizi olacağına az çok buradan karar verebilirsiniz.

Yine Ay Yapım imzasını taşıyacak olan dizinin kadrosunda ise çok iddialı oyuncular yer alacak. Songül Öden, Timur Acar, Canan Ergüder, Tuğçe Açıkgöz, Kubilay Aka, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Serhan Teoman gibi isimlerin yer alacağı kadro, yıldızlar kadrosu gibi gözüküyor desek yeridir.

Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin ilk tanıtımında da çok fazla bilgi ve detay yok. Dizinin çocuk oyuncularının gösterildiği ilk tanıtımda, 1 dakikalık bir video paylaşıldığını görüyoruz.

Yayın tarihi şimdilik yakında olarak gösterilmeye devam ediyor. Sezon içerisinde yayınlanacak dizi, hangi günü seçecek ya da yayın tarihi ne zaman olacak açıklandığında yine bilgi vereceğiz. Belki bu süreçte yeni fragmanları da görebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin