Netflix filmi Hiç Komik Değil'i tanıyalım! This Is Not a Comedy konusu, fragmanı

Meksika yapımı komedi filmi "Hiç Komik Değil' (This Is Not a Comedy)" Netflix'te yayınlandı. El Comediante konusu, fragmanı, oyuncuları, fotoğrafları...

Netflix'ten Guadalajara Uluslararası Film Festivali'nden ödüllerle dönen yeni bir film....

Bünyesinde çeşitli ülkelerden filmlere yer vermeye devam eden Netflix bugün Meksika yapımı komedi filmi "Hiç Komik Değil'i (This Is Not a Comedy)" yayınladı.

14 Ocak 2022 Cuma tarihinden itibaren izlenebilen filmin süresi 1 saat 45 dakika.

HİÇ KOMİK DEĞİL NASIL BİR YAPIM? KONUSU NE?

Guadalajara Uluslararası Film Festivali'nde en iyi film ve en iyi görüntü yönetmeni (María Secco) ödüllerini kazanan yapımın konusuna bakacak olursak;

Orijinal ismi El Comediante olan film; bir komedyenin hayatının, en iyi arkadaşının ondan sperm bağışçısı olmasını istemesiyle ve evrenle bağ kuran bir kızla tanışmasıyla yeni bir anlam kazanmasını konu ediniyor.

Gabriel'in az saçı, az parası ve az inancı vardır! En yakın arkadaşı Melisa, çocuk sahibi olmak için bağışçı olmasını istediğinde; baba olmak, daha iyi bir insan olmak, komedyen olarak düzensiz kariyerinden vazgeçmek ve sanatsal hırslarına devam etmek için bunu bir fırsat olarak görür.

Ancak eski hayal kırıklıkları onu sabote etmeye ve hayallerini paramparça etmeye başlar. Gabriel bu serüvenin sonunda dünyadaki yerini bulabilecek midir?

22-01/14/hic-komik-degil-afisi.jpeg

"EL COMEDIANTE" OYUNCULARI

El Comediante'nin oyuncu kadrosu Gabriel Nuncio (Gabriel), Cassandra Ciangherotti (Leyre), Adriana Paz (Melissa), Alejandro Saevich (Saevich), Eduardo Donjuan (Don Juan), Cecilia Suárez (Cecilia Suarez), Manolo Caro (Lauro), María Castellá (Magaly), Carlos Abraham Gongo (Gerardo), Renata Vaca (Dayana) ve Tamara Vallarta'dan (Lily) oluşuyor.

Gabriel Nuncio & Alo Valenzuela ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Rodrigo Guardiola & Gabriel Nuncio ikilisi oturuyor.

22-01/14/hic-komik-degil-foto.jpeg

Agencia Bengala & Panorama Global iş birliğiyle hazırlanan Hiç Komik Değil'in fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"El comediante" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin