Stranger Things 4. sezon için flaş gelişme!

80'li yılların meşhur bilim kurgu ve korku klasiklerine yaptığı göndermelerle dikkat çeken Netflix dizisi Stranger Things 4. sezonuyla geri dönecek! Yeni sezon detayları ve yeni sezon onayı duyuru videosu...

"Biz artık Hawkins'te değiliz..."

Matt ve Ross Duffer kardeşlerin yaratıcısı olduğu Netflix'in amiral gemisi niteliğindeki dizilerinden "Stranger Things" için beklenen açıklama sonunda geldi!

STRANGER THINGS DEVAM EDECEK!

Sekiz bölümden oluşan üçüncü sezonu 04 Temmuz'da yayınlanan diziye resmi 4. sezon onayı çıktı. Yeni sezonun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

19-10/01/stranger-things.jpg

Dizinin yeni sezon onayı bir tanıtım videosu ile duyurulurken videonun içeriğinde bazı Upside Down görüntülerinin dışında yeni sezona dair herhangi bir kare yer almıyor.

Videodan gelen tek ipucu "Biz artık Hawkins'te değiliz (We're not in Hawkins anymore)" cümlesi ile yeni sezon hikayesinin en azından önemli bir kısmının Hawkins dışında geçecek gibi görünmesi. Bunun sinyalleri dizinin üçüncü sezon finalinde verilmişti.

DUFFER KARDEŞLER VE NETFLİX YENİ PROJELERE DE YELKEN AÇTI!

Bu gelişmenin yanında Duffer Kardeşler ve Netflix arasında yeni film ve dizi projelerini kapsayan bir anlaşma imzalandığı haberi de geldi.

19-10/01/duffer-kardesler.jpg

Anlaşmanın detayları açıklanmasa da Stranger Things'in dünya çapında elde ettiği başarı göz önüne alındığında anlaşmanın Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile imzalanan çok yıllık, bol sıfırlı anlaşma ile karşılaştırılabilir içerikte olduğu tahmin ediliyor.

"Stranger Things 4" Resmi Duyuru Videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin