Serenay Aktaş Mucize Doktor dizisine katıldı!

Fox ekranlarının sevilen dizisine yeni bir isim katıldı.

Merve Mutlu
01 Ekim 2019 - 10:32
Yeni Bölüm

Başrolünde Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez'in yer aldığı ve The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor, Fox ekranlarında büyük bir ilgiyle izleniyor. 

19-10/01/ali-vefa.png

Kadrosunda:  Reha Özcan, Onur Tuna, Fırat Altunmeşe, Taner Ölmez, Özge Özder, Sinem Ünsal ve daha birçok başarılı ismi bir araya getiren uyarlama dizi Mucize Doktor, perşembe akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Dram, aksiyon ya da aşk klişelerinden uzak olan yeni dizinin yarattığı otizm farkındalığı da izleyiciler tarafından büyük bir takdir alıyor. 

Mucize Doktor'un yeni oyuncusu belli oldu!

19-10/01/serenay-aktas.jpg

Otistik Savant sendromu nedeniyle hiçbir şey başaramayacağı söylenen ancak tüm ön yargılara rağmen Tıp Fakültesini birincilikte bitiren ve başarılı bir doktor olan Ali Vefa'nın hem eğlendiren hem de hüzünlendiren hikayesinin konu edildiği dizinin kadrosuna yeni bir karakter daha dahil oluyor. 

Hastanede dengeleri değiştirecek bir asistan olan Elif karakterini canlandıracak olan oyuncu da Serenay Aktaş oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin