Nilüfer Açıkalın da Murat Yıldırım'ın Ramo dizisinde!

Ekranların yeni dizi projesinin kadrosuna yeni bir isim daha.

Merve Mutlu
01 Ekim 2019 - 12:31
Yeni Bölüm

Başrolünde, Ramazan (Ramo) karakteri ile Murat Yıldırım'ın olduğu ve Diriliş Ertuğrul dizisinde yıldızı parlayan Esra Bilgiç'in de Avukat Sibel karakteri ile başrolde eşlik edeceği Ramo dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-10/01/ramo-dizisi.png

Hazırlıklarına devam edilen dizinin kadrosu için yapılan cast çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülürken, imaj çalışmalarına başlanan Murat Yıldırım'dan ilk kareler geldi. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması plananan BKM Yapım imzalı yeni mafya dizisinin kadrosundaki bir isim daha belli oldu. 

Nilüfer Açıkalın Ramo dizisinde!

19-10/01/nilufer-acikalin-ramo-dizisinde.jpg

Dizinin kadrosu belirginleşmeye devam ederken açıklanan bir diğer isim de Nilüfer Açıkalın oldu. Açıkalın'ın dizide hangi karakterle karşımıza çıkacağı henüz net olarak paylaşılmadı ancak hikayede kilit bir noktada yer alacağı biliniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin