Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu hayatını kaybetti...

Sayısız yapımın başarılı oyuncusu bugün aramızdan ayrıldı.

Merve Mutlu
01 Ekim 2019 - 13:51
Magazin

Başarılı ve deneyimli oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 2018 yılında Akciğer rahatsızlığı nedeniyle ağır bir tedavi dönemi geçirmişti. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve şu sıralar devam eden dizisinin son bölümünde yer almayan oyuncu hayatını kaybetti..

19-10/01/tarik-unluoglu.png

Uyarca, Taraf Tutmak, Ziyaretçi, Ateşle Oynayan, Resimli Osmanlı tarihi, Martı, Patlat Bir Shakespeare, Yüzlerce Çiçek Birden Açtı, Fadik Kız, Kılıç ve Ney, Sırça Biblolar, Galile'nin Yaşamı, Yunus Emre, My Fair Lady, İstanbul Efendisi ve Cimri gibi daha birçok tiyatro oyununda yer alan; Kurt ve Kuzu, Nasıl Evde Kaldım, Kurtlar Vadisi, Gümüş, Bebeğim, Dalgakıran, Avrupa Avrupa, Benim Annem Bir Melek, Bir Yusuf Masalı gibi birçok dizinin kadrosunda başarıyla performans sergileyen ve en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Ünal Bey karakterini canlandıran usta oyuncu hayata gözlerini yumdu.

61 yaşındaki oyuncunun ardından dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca, "Abimmmm ... Mekanın cennet olsun canım abimmm..." notunu düştü..

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

19-10/01/tarik-unluoglu-kmidir.jpg

1957 doğumlu oyuncu, İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Konservatuarı'na girdi. Bir yıl Opera okuduktan sonra, Tiyatro bölümüne geçti. Yirmi yılı aşkın süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev yaptıktan sonra, İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tahin oldu. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra birçok Sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin