Ayçe Abana ve Mesut Özkeçeci Arka Sokaklar'da!

Kanal D'nin sevilen dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
01 Ekim 2019 - 14:55
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 12 yıllık ekran macerasına hız kesmeden devam ediyor. Her sezon yeni karakterlerin de dahil olduğu ve gittikçe kalabalıklaşan ekibi ile izleyicilerden tam not alan diziye 2 yeni isim daha katıldı. 

19-10/01/arjaaa-sokaklar.jpg

Kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) gibi başarılı isimlerin yanı sıra birçok genç yeteneği de bir araya getiren Arka Sokaklar dizisi, her Cuma yeni bölümünü izleyici ile buluşturuyor. 

En son 524. bölümü izleyici karşısına çıkan ve yine başarılı bir reyting sıralaması alan yılların eskitemediği dizinin ilgiyle beklenen 525. bölümünde kadroya yeni isimler dahil oluyor. 

Ayçe Abana ve Mesut Özkeçeci Arka Sokaklar'da!

19-10/01/ayce-abana.png

Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin Çoban'ın yeni kız arkadaşı Jennifer (Casandra Loveless) karakteri diziye yerleşirken, karakterin teyzesi Rebecca karakteri de diziye dahil olacak. Rebecca karakterini canlandıracak olan oyuncu ise Ayçe Abana oldu. 

19-10/01/mesut-ozkececi.png

Dizinin yeni oyuncusu da ünlü ve zengin iş insanı, gizemli bir kişi olan Nadir Alaca karakteri ile Mesut Özkeçeci.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin