Ekim ayında Netflix'te neler var? Takvim açıklandı..

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix bu ay da üyeleri için muhteşem bir program hazırladı.

Merve Mutlu
01 Ekim 2019 - 14:58
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix, Ekim ayında da aboneleri için dolu dolu bir program hazırladı. Efsane filmleri ve merakla beklenen dizileri bünyesine katan platformun izleyiciler için hazırladığı program şöyle;

The Good Place 3. sezon:

19-09/20/the-good-place.png

NBC'de yayınlanan ABD yapımı fantastik komedi türündeki televizyon dizisi The Good Place,  öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. 3. sezonu Ekim ayında Netflix üzerinden izlenebilecek. 

Süper Öcüler 3. sezon

19-09/20/super.png

Amerikan-Kanadalı çocuk animasyonu yapan televizyon dizisidir. Dünyanın en ünlü öcülerinin okul öncesi çağındaki çocukları, bir yandan anaokuluna hazırlanırken özel güçlerinde ustalaşmaya çalışmaktadır.. 

Peaky Blinders 5. sezon

19-09/20/peaky.png

Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama konulu dizinin 5. sezonu Netflix'te!

The Walking Dead 9. sezon

19-09/20/wlk.png

Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanına dayanan dizide; geçirdiği bir kaza sonrası girdiği komadan beklenmedik biçimde uyanan ve artık tüm dünyaya yayılan bir hastalıkla mücadele etmeye çalışan bir insanı ve mücadeleyi konu alıyor. 9. sezonuyla 9 Ekim'de Netflix'te!

El Camino: Bir Breaking Bad filmi

19-09/20/el-camino.png

Bir Breaking Bad Filmi olan El Camino; kaçırılan bir adamın özgürlük arayışını konu ediyor. Tutsaklıktan kurtulan adam, kendisi için yeni bir hayat kurmaya çalışırken, kaçmaya çalıştığı geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.

The Forest of Love 

19-09/20/the-forest.png

Sion Sono'nun yönettiği filmde: Karizmatik bir liderin tuhaf, dehşetli, ahlaksız ve ölümcül bir yola soktuğu takipçilerini anlatan yaratıcı bir kurgudur. 

12 Maymun 

19-09/20/12-m.png

95 yapımı bir Terry Gilliam filmidir. Brad Pitt, Bruce Willis ve Madeleine Stowe'in başrolde yer aldığı filmde: "Cassandra Kompleksi" üzerinden geleceği görmenin ödül değil acı verici olabileceği düşüncesinden hareket edilmiştir. 

Living With Yourself

19-09/20/livint-with.png

18 Ekim'de prömiyere girecek olan Amerikan yapımı komedi dizisidir. 

La Casa De Las Flores

19-09/20/la-cas.png

Meksikalı bir komedi-drama web televizyon dizisidir. Prestijli bir çiçekçiye sahip olan üst sınıf Meksikalı bir aileyi konu alır.

The Laundromat 

19-09/20/the-l.png

2019 Amerikan biyografik komedi-drama filmidir. 

Breakfast, Lunch & Dinner

19-09/20/breakfest.png

Şef David Chang'in mutfağı, dünyanın dört bir yanındaki şehirlerin mutfağını ve kültürlerini keşfetmek için hazırlanırken ünlü konuklar da bu heyecana ortak oluyor. 

Alacakaranlık Efsanesi 

19-09/20/ala.png

 

Kitaplarıyla da dünyayı bir dönem kasıp kavuran Twilight serisi, sevdiğimiz vampirleri bu kez Netflix ile evimize getiriyor.  

Daybreak 

19-09/20/day-break.png

Cinayetle suçlanan Dedektifin etrafında dönen hikayesi ile 13 bölümlük bir dizidir. 

The Kominksky Method

19-09/20/komink.png

Amerikan komedi web televizyon dizisidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin