Netflix yeni komedi dizisi Never Have I Ever'ı duyurdu! Never Have I Ever nasıl bir dizi?

Mindy Kaling'in arkasında olduğu Netflix'in yeni komedi dizisi Never Have I Ever'ın duyurusu yapıldı. Never Have I Ever konusu, oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Televizyonun üretken isimlerinden Mindy Kaling'in "Never Have I Ever" isimli yetişkinliğe geçiş temalı yeni komedi dizisi Netflix'te yayınlanacak.

NETFLIX KOMEDİSİ "NEVER HAVE I EVER"I TANIYALIM!

Heroes ile tanınan, bir dönem The Office dizisinde de rol alan Sendhil Ramamurthy; tekrar eden bir rolle oyuncu kadrosunda yer alırken böylelikle Mindy Kaling ile The Office'in ardından yeni bir projede buluşmuş oluyor.

19-10/01/sendhil-ramamurthy.jpg

"NEVER HAVE I EVER" KONUSU VE KARAKTERLERİ

Ortak yaratıcı, yazar ve yürütücü yapımcılığını Kaling ile birlikte The Mindy Project'te birlikte çalıştığı Lang Fisher'ın (Brooklyn Nine-Nine, 30 Rock) üstlendikleri Never Have I Ever'ın hikayesi Kaling'in çocukluk dönemindeki yaşantısından esinlenirken, birinci nesil Hindistan göçmeni Amerikalı modern bir genç kız Devi'nin (Maitreyi Ramakrishnan) karmaşık yaşamına odaklanıyor.

Devi, öfkesine hakim olamaması nedeniyle kendisini sürekli olarak zor duruma sokan lise ikinci sınıf öğrencisi.

Ramamurthhy sıcak, ilgi gösteren bir baba ve moped motosikleti olan maceraperest bir koca olarak nitelendirilen Mohan Venkatesanor karakteriyle karşımızda olacak.

Karısıyla birlikte 2001 yılında Chennai, Hindistan'dan Los Angeles'a taşınan Mohan, Amerika'yı sevmekte olup genç kızına burada mümkün olan en iyi hayatı vermeye kararlıdır.

Tanınmış Hintli aktris Poorna Jagannathan (The Night Of, Big Little Lies) ise Devi'nin annesi olarak hikayede yer alacak.

19-10/01/mindy-kaling.jpg

45 yaşındaki Ramamurthy, The Office'in sekizinci ve dokuzuncu sezonunda Kaling'in karakteri Kelly Kapoor'un yeni doktor erkek arkadaşı Ravi'yi canlandırmıştı. Son dönemde The CW'nun popüler süper kahraman dizisi The Flash'ta Dr. Ramsey Rosso / Bloodwork olarak karşımıza çıkan aktör yakın geçmişte Reverie ve New Amsterdam gibi dizilerde rol aldı.

Dizide Devi karakterine hayat veren Maitreyi Ramakrishna için bu proje televizyondaki ilk oyunculuk deneyimi olacak. Kaling ve Fisher, Twitter'dan yapılan duyuru sonrası rol için gelen 15.000 başvuru içinden yaptıkları eleme sonrasında son olarak 17 yaşındaki Kanadalı aktriste karar kıldılar.

19-10/01/mindy-kaling-twitter.jpg

Kaling & Fisher ile birlikte 3 Arts'tan Howard Klein & David Miner ile Tristram Shapeero (Turn Up Charlie, Unbreakable Kimmy Schmidt) dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

10 BÖLÜMLÜK NEVER HAVE I EVER 1. SEZON NE ZAMAN?

Tenis sporunun 1970-80'li yıllardaki efsane isimlerinden John McEnroe'nun anlatıcı olarak projede yer aldığı dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonunun Netflix takipçileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin