Suç dizisi Top Boy 4. sezonuyla döndü! Yeni sezonda neler olacak?

"Sadakat en önemlisidir!" Netflix'in geri döndürdüğü diziler arasında yer alan İngiliz suç dizisi "Top Boy" 4. sezonuyla yayında! Konusu, fragmanı, bölüm rehberi, oyuncuları....

Eleştirmenlerce beğenilen dizi yeni bölümleriyle geri döndü!

TOP BOY 4. SEZON BAŞLADI!

"Sadakat en önemlisidir!" Uzun bir aranın ardından Netflix'in geri döndürdüğü diziler arasında yer alan İngiliz suç dizisi "Top Boy" 4. sezonuyla geri döndü!

2011-2013 yılları arasında iki sezon boyunca Channel 4 ekranlarına gelmesinin ardından iptal edilen yapım 2019 yılı içinde 3. sezon bölümleriyle ekrana gelmişti. Ve merakla beklenen 4. sezon 18 Mart 2022 Cuma tarihinden itibaren Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

Dizinin ilk iki sezonu 4, üçüncü sezonu 10 bölümden oluşurken; yeni sezon toplam 8 bölümden oluşuyor.

Dizinin sıkı bir hayranı olan Kanadalı ünlü rapçi Drake'in finanse etmesiyle seneler sonra geri dönen Top Boy'un hikâyesi; iki eski toprak uyuşturucu satıcısının Londra'nın çetin sokaklarına geri dönmesiyle gelişen olaylara odaklanıyor. İkilinin para ve güç arayışları çok geçmeden genç ve acımasız bir kabadayı yüzünden tehdit altına giriyor.

22-03/19/top-boy-4-sezon-posteri.jpeg

"TOP BOY" 4. SEZON KONUSU

Peki, dördüncü sezondan izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni sezonda; Dushane, imparatorluğunu sokakların ötesine taşımak istemektedir. Ancak büyük bir yatırım, yabancı ortaklar ve aile krizleri söz konusuyken daha çok para, daha çok soruna yol açacaktır.

TOP BOY YENİ SEZON BÖLÜM REHBERİ

Sezonun, süreleri 55 ila 66 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 4. Sezon 1. Bölüm: "Ahlak Sahibi" (66 dk.)
- 4. Sezon 2. Bölüm: "Bu İşi Nasıl Çözerim?" (51 dk.)
- 4. Sezon 3. Bölüm: "Küçük Bir İyilik" (55 dk.)
- 4. Sezon 4. Bölüm: "Tam Bir Baş Belası" (59 dk.)
- 4. Sezon 5. Bölüm: "Yüzde 15" (53 dk.)
- 4. Sezon 6. Bölüm: "Pelerin ve Hançer" (54 dk.)
- 4. Sezon 7. Bölüm: "Ailenin Önemi" (60 dk.)
- 4. Sezon 8. Bölüm: "Kendini Kanıtla" (62 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; meşru bir hayata geçiş yapmak isteyen Dushane'nin yeni iş hamleleri planlamasına ve Jamie'ye bir teklifte bulunmasına; Summerhouse sakinlerinin, gelecekleri konusunda endişeli olmasına tanıklık ediyoruz.

22-03/19/top-boy-dizisi.jpeg

Top Boy'un başrollerini Ashley Walters (Dushane), Kane Robinson (Sully), Micheal Ward (Jamie) üçlüsü paylaşırken bu isimlere Shone Romulus (Dris), Simbiatu Ajikawo, Lisa Dwan, Kadeem Ramsay, David Omoregie, Jasmine Jobson, Hope Ikpoku Jr., Araloyin Oshunremi ve Keiyon Cook eşlik ediyorlar.

"Top Boy" (Netflix) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin