Suç, gizem, komedi dizisi Anxious People yayında! Netflix dizisini tanıyalım!

8 rehine 2 polis ve 1 gizem! Mini dizi Anxious People (Folk med ångest) 1. sezon Netflix'te yayınlandı! Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu...

"Hayat zorlaşınca size cesaret verecek insanlar bulun..."

NETFLIX İSVEÇ DİZİSİ ANXIOUS PEOPLE YAYINDA!

8 rehine 2 polis ve 1 gizem! "A Man Called Ove" isimli romanı Oscar adayı bir filme dönüştürülen Fredrik Backman'in çok satan kitabından uyarlanan "Anxious People" dizisi Netflix'te yayınlandı.

6 bölümden oluşan İsveç yapımı mini dizinin tüm bölümleri 29 Aralık 2021 Çarşamba tarihinden itibaren dijital yayın platformu Netflix'ten izlenebiliyor.

ANXIOUS PEOPLE NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Suç, gizem, komedi öğelerini harmanlayan ve orijinal ismi "Folk med ångest" olan dizinin konusu şu şekilde:

Açık bir evde 8 rehine, davayı çözmeye çalışan 2 işlevsiz polis memuru ve gizemli bir şekilde ortadan kaybolan 1 banka soyguncusu...

Ev görmeye gelen bazı insanları rehin alan bir banka soyguncusu kaşla göz arasında ortadan kaybolunca şaşkına dönen polis herkesten şüphelenir.

Başarısız bir banka soygunu, açık bir evde sekiz rehineyle sonuçlanır. Serbest bırakıldıktan sonra fail iz bırakmadan ortadan kaybolur ve tüm rehineler işlevsiz polis memurları Jack ve Jim'e farklı hikayeler anlatırlar, bunun üzerine klasik - ama komik - bir bulmaca gizemi gelişir.

21-12/29/anxious-people-foto.jpeg

ANXIOUS PEOPLE BÖLÜMLERİ

Felix Herngren'in yönetmen koltuğunda oturduğu Anxious People'ın bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Açık Ev" (34 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Buhar Olup Uçtu mu?" (23 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Kolay Olacağını Kim Söyledi?" (29 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Sekizinci Kişi" (29 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Gardıropta Sigara Alerjisi Olan Bir Kedi" (25 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Senin Suçun Olmadığını Bilmelisin" (32 dk.)

İzleyiciler sezonun açılış bölümünde ters giden bir banka soygununun, ciddi suçları çözmeye pek alışkın olmayan baba-oğul polisler için tuhaf bir rehine krizine dönüşmesine tanıklık ediyor.

Yapımın oyuncu kadrosu Dan Ekborg (Jim), Alfred Svensson (Jack), Marika Lagercrantz, Leif Andrée, Anna Granath, Per Andersson, Lottie Ejebrant, Carla Sehn (Julia), Petrina Solange, Sofia Ledarp ve Sascha Zacharias'dan oluşuyor.

21-12/29/anxious-people-kitap.jpeg

Müziklerinde Adam Nordén'ın imzasının olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Fredrik Backman, Neda Backman, Pontus Edgren, Martina Håkansson, Tor Jonasson yer alıyor.

FLX & Salomonsson Agency iş birliğiyle hazırlanan Anxious People'ın çekimleri İsveç, Stockholm'da gerçekleşti.

"Anxious People" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin