Şükran Ovalı Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

Menajerimi Ara dizisine ünlü bir oyuncu daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 17:33
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara dizisinin konuk oyuncuları arasına yeni bir isim daha dahil oldu.

20-08/31/najerimi.jpg

Adeta bir yıldızlar geçidine dönen dizinin ana kadrosunda: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) yer alırken, kendi isimleri ile konuk olan oyuncular da olacak. O isimler de Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven, Nebahat Çehre, Nükhet Duru, Gökçe Bahadır, Derya Baykal, Ferhan Şensoy, Ercan Kesal, Alican Yücesoy ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimler oldu.

Şükran Ovalı Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor!

20-08/31/kran-ovali.png

Son olarak eşi Caner Erkin ve kızı Mihran Ela ile Çeşme tatilinde görüntülenen Şükran Ovalı, uzun bir aradan sonra setlere geri döneceğinin müjdesini verirken Menajerimi Ara dizisine konuk olacağını açıkladı. Güzel oyuncu 5. bölümde ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin