Usta oyuncu Haldun Boysan hayatını kaybetti..

Ünlü oyuncu Haldun Boysan'dan sevenlerini üzen bir haber geldi..

Merve Mutlu
01 Eylül 2020 - 10:13
Magazin

Oyunculuk kariyeri boyunca: Kara Melek, Çılgın Bediş, Aşkın Dağlarda Gezer, Vasiyet, Karaoğlan, Gülbeyaz, Hürrem Sultan, Kurtlar Vadisi, Kısmet, Asla Unutma, Zaman Tüneli, Beni Unutma, Firar, Ege'nin Hamsisi ve daha birçok dizide başarıyla rol alan başarılı oyuncu Haldun Boysan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.. 

20-09/01/haldun-boysan.jpg

Şimdilerde, atv ekranları için hazırlanan ve merak uyandıran Maria ile Mustafa dizisinin kadrosunda olan ve çekimler için Ürgüp'e giden Boysan, kaldığı otelde kalp krizi geçirdi. Oyuncu, set çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak maalesef kurtarılamadı.

Haldun Boysan kimdir?

6 Temmuz 1958 tarihinde Ankara şehrinde doğmuştur. Suzan Boysan ve Aydın Boysan çiftinin oğlu olan Haldun Boysan mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak tanınmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin