Merve Mutlu
01 Eylül 2020 - 10:45
Gündem

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için gün sayan ve yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı Alevlerin Ardından'ın hazırlıklarında sona gelindi. Ay Yapım'ın yeni dizisinin oyuncuları ve karakterleri belli oldu.

20-09/01/ay-yapim-1598946760.jpg

Başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı yeni projenin hazırlıkları tamamlandı ve çekimleri devam ediyor. 

Alevlerin Ardından dizisinde kim kimdir?

20-09/01/alevlerin.png

Cemre'yi Demet Evgar, partneri Çelebi'yi Cem Bender oynarken, Rüya'yı Dilan Çiçek Deniz, Rüya'nın eşi İskender'i Berker Güven ve Rüya'yı yangından kurtaran Ömer'i ise Cihangir Ceyhan canlandırıyor. İddialı dizide Çiçek rolüne Hazar Ergüçlü, Çiçek'in partneri Ali'ye de Toprak Can Adıgüzel hayat veriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin