Çiğdem Selışık Onat, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda!

Merak uyandıran diziye yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
01 Eylül 2020 - 11:08
Gündem

Gürkan Uygun, Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Cemal Toktaş, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu ve Sevda Erginci, Osman Sonant, Mehmet Özgür gibi birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda bir araya getiren Akli Film imzalı dev bütçeli yeni dizi Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-09/01/uyanis.png

Kod adı Nizam-ı Alem olan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun güçlü kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Büyük Selçuklu dönemini anlatmaya hazırlanan dev bütçeli dizi, Sultan Melikşah, Terken Hatun, Nizamülmülk, Hasan Sabbah, Andreas, Arslantaş gibi karakterleri izleyicilerle buluşturmak için gün sayıyor.

Çiğdem Selışık Onat, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda!

20-09/01/selisik.png

Kadrosuna son olarak Arnavut asıllı oyuncu Nik Xhelilaj'ın dahil olduğu ve müziklerini ökhan Kırdar ve dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak'ın üstlendiği dizinin kadrosuna katılan yeni isim de Usta oyuncu Çiğdem Selışık Onat oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin