Süper kahraman dizisi The Boys'un ilk oyuncusu Erin Moriarty oldu!

Amazon'un çizgi roman uyarlaması The Boys dizisinin oyuncu kadrosundan ilk haber geldi.

Volkan Küçükel
19 Aralık 2017 - 15:40
Gündem

Online yayın platformu Amazon'un doğrudan sezon onayı verdiği süper kahraman temalı dizi "The Boys"tan ilk oyuncu kadrosu haberi geldi!

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisinin kaleminden çıkan aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanacak The Boys'un dizi uyarlamasının oyuncu kadrosuna Erin Moriarty (Kings of Summer, True Detective) başrollerden biri olarak dahil oldu.

"THE BOYS" KONUSU

Dümenin başında Supernatural yaratıcısı aynı zamanda Timeless'ın ortak yaratıcısı Eric Kripke'nin bulunduğu The Boys'un hikayesi süper kahramanların şöhretlerini kötüye kullandığı bir evrende geçiyor.

The Boys olarak bilinen ve kanuni yetkisi olmadan düzeni sağlamaya çalışan bir grup ise bu yozlaşmış ve yoldan çıkmış süper kahramanları devirmek için mücadele etmektedir.

17-12/19/erin-moriarty.jpg

ERIN MORIARTY "STARLIGHT"A HAYAT VERECEK

Peki, Moriarty'i dizide nasıl bir rolde izleyeceğiz?

Aktris dizide Annie January olarak bilinen Starlight karakterine hayat verecek. Starlight, gözlerinden şimşek ışıltıları çıkarma yeteneğine sahip genç bir kadın. En büyük hayali ise bir gün meşhur Seven gibi gerçek ve popüler bir süper kahraman olabilmektir.

17-12/19/annie-january-1513686935.jpg

Yakın geçmişte bir başka süper kahraman dizisi Jessica Jones'ta Hope Shlottman, Red Widow'da Natalia Wallraven ve HBO'nun True Detective'inin ilk sezonunda Audrey Hart karakterlerine hayat veren 23 yaşındaki genç aktris beyaz perdede ise Captain Fantastic ve The Kings of Summer gibi yapımlarda rol aldı.

17-12/19/the-boys-cizgi-roman-kapagi-1513686943.jpg

Preacher'dan Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin yönetmen koltuğunda oturacağı dizi Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

THE BOYS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Boys'un çekimlerine önümüzdeki Mayıs ayı içinde Pittsburgh, Pennsylvania ve Toronto, Kanada'da başlanması planlanıyor.

Dizi için henüz bir gösterim tarihi duyurulmuş değil ancak The Boys'un izleyicilerle buluşması muhtemelen 2019 senesini bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin